uBlock Origin kullanıyordum. Bugün youtube uyarmaya başladıuBlock Origin, uBlock Origin Lite.
Ublock aynı şekil ustam ama lite çalışıyormuş galiba
Ozaman bende yapayım eve geçinceAlıntıyı görüntüle
Şu iki arkadaşı denedim ikisi de çalışıyor bende
Android için Playstore'da ara. Ücretsiz ben bulamadım.Firefox yükleyeyim ozaman hocam mobilde varmıdır kullanabileceğim bir şey hic görmedim ücretli ücretsiz
opera/operagx kullanıyorsan veya herhangi bir kendi reklam engelleyicisi olan bir tarayıcı kullanıyorsan reklam engelleyiciyi kapat ben ublock origin ile hala çatır çatır kullanıyorum ;uBlock Origin kullanıyordum. Bugün youtube uyarmaya başladıson kale yıkıldı....
sana da ublock origin öneririm.youtube için acil adblock lazım ustalarım eskileri az önce iptal oldu yeni bir şey arıyorum
Yaptığınız ayarların aynısını yaptım ve zaten operanın reklam engelleyicisini kullanmıyordum. Bu sefer reklam engelleyici açık olmasına rağmen reklam çıkıyor. (sayfayı yeniledim vs yine çıkıyor.)opera/operagx kullanıyorsan veya herhangi bir kendi reklam engelleyicisi olan bir tarayıcı kullanıyorsan reklam engelleyiciyi kapat ben ublock origin ile hala çatır çatır kullanıyorum ;
Alıntıyı görüntüle
ayarlarım şöyle.
sana da ublock origin öneririm.
ilginç bir durum benim verdiğim ayarlar ekstra olarak pop upları falan engellemeye yarıyorYaptığınız ayarların aynısını yaptım ve zaten operanın reklam engelleyicisini kullanmıyordum. Bu sefer reklam engelleyici açık olmasına rağmen reklam çıkıyor. (sayfayı yeniledim vs yine çıkıyor.)