Adblock lazım aktif çalışan acil

Ublock aynı şekil ustam ama lite çalışıyormuş galiba
1749149261265.webp

Şu iki arkadaşı denedim ikisi de çalışıyor bende

adguard kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntı olmadı gene çözemezsen youtube backendleri kullanmanı öneririm

uBlock Origin Lite hala çalışıyor, normal olanı patlamıştı bi' süre önce.

Firefox yükleyeyim ozaman hocam mobilde varmıdır kullanabileceğim bir şey hic görmedim ücretli ücretsiz
Android için Playstore'da ara. Ücretsiz ben bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung mağazasında var. Ben onu kullanıyorum telefonda. Tablet farklı marka olduğu için ücretsiz bulamadım.

uBlock Origin kullanıyordum. Bugün youtube uyarmaya başladı :( son kale yıkıldı....
opera/operagx kullanıyorsan veya herhangi bir kendi reklam engelleyicisi olan bir tarayıcı kullanıyorsan reklam engelleyiciyi kapat ben ublock origin ile hala çatır çatır kullanıyorum ;
1749194039840.webp

ayarlarım şöyle.
youtube için acil adblock lazım ustalarım eskileri az önce iptal oldu yeni bir şey arıyorum
sana da ublock origin öneririm.

opera/operagx kullanıyorsan veya herhangi bir kendi reklam engelleyicisi olan bir tarayıcı kullanıyorsan reklam engelleyiciyi kapat ben ublock origin ile hala çatır çatır kullanıyorum ;
Alıntıyı görüntüle
ayarlarım şöyle.

sana da ublock origin öneririm.
Yaptığınız ayarların aynısını yaptım ve zaten operanın reklam engelleyicisini kullanmıyordum. Bu sefer reklam engelleyici açık olmasına rağmen reklam çıkıyor. (sayfayı yeniledim vs yine çıkıyor.)

Yaptığınız ayarların aynısını yaptım ve zaten operanın reklam engelleyicisini kullanmıyordum. Bu sefer reklam engelleyici açık olmasına rağmen reklam çıkıyor. (sayfayı yeniledim vs yine çıkıyor.)
ilginç bir durum benim verdiğim ayarlar ekstra olarak pop upları falan engellemeye yarıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri