Yardım Direksiyon Seti Alıcam Yardım ve Öneri Lazım

sadecekin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
Uzun yıllardan beri hayalimdir direksiyon seti almak ve oynamak. Şuanda bakıyorum 2. elde vites dahil temiz g29 lar 10k civarına filan ve param güvende gibi güvenli ödemeyede yanaşmıyor kimse. Bende dedim acaba sıfır mı alsam 14800 e 6 ay peşin fiyatına taksitli şekilde mi alsam ? Sizce alınır mı ?

ayrıca 6 aylık daha 1.5 sene garantisi olan vitesli g923 buldum ikinci el 3 ay taksit ile 15800 tl ye geliyor sizce değer mi

Hocam ne kadar istiyorsunuz bilmem fakat ben sadece 5 6 ay sahibinden fiyatlara bakmıştım. En sonunda aldım, 1 ay sonra sattım. Yani önerim 0 alacaksanız ilk olarak kiralamak veya 2. El almak olacaktır. Yine de siz bilirsiniz.

Uzun yıllardan beri hayalimdir direksiyon seti almak ve oynamak. Şuanda bakıyorum 2. elde vites dahil temiz g29 lar 10k civarına filan ve param güvende gibi güvenli ödemeyede yanaşmıyor kimse. Bende dedim acaba sıfır mı alsam 14800 e 6 ay peşin fiyatına taksitli şekilde mi alsam ? Sizce alınır mı ?
2. El 10k ise 0 daha mantıklı eğer sıkılıp bunalmicaksanız bende bir ara çok heves etmiştim drive force gt alcaktım zamanında 1kya ama nasip olmadı

8-9'a rahat bulunur sıfıra hiç girmeyin derim. 1 hafta kullanıp kenara atacaksınız zaten.

ben sıkılmam öyle çünkü seviyorum ets ve forza hayranıyım gamepad ile oynamak istemiyorum. aklımda kiralamak vardı baktım onlarda deli para aklıma şöyle bir şey geldi sıfır alıp kiralamak veya sıkıldığımda satmak hem kiralamaktan ucuza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8-9'a rahat bulunur sıfıra hiç girmeyin derim. 1 hafta kullanıp kenara atacaksınız zaten.
hemen sıkılcak birisi değilim gamepadle bile sıkılmadan oynuyorum

peki g29 ile g923 arasında çok fark var mı

20 ye r3 al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,894
Üyeler
183,182
Son üye
önder111
Geri