salihyaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
a101 e gelecekmiş bi araştır istersen
ne yapmamı önerirsinSizce 9Bin verilir mi 4 aylık g29'a ? Shifter dahil değil.
bakayım bira101 e gelecekmiş bi araştır istersen
göremedim öyle bir şeya101 e gelecekmiş bi araştır istersen
ne yapmamı önerirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakayım bir
göremedim öyle bir şey
ürün kiralayanlar var onlardan direksiyon setini hiç yoktan 1 ay kiralayıp kullanın sıkılırsanız boşuna 15k para vermemiş olursunuzUzun yıllardan beri hayalimdir direksiyon seti almak ve oynamak. Şuanda bakıyorum 2. elde vites dahil temiz g29 lar 10k civarına filan ve param güvende gibi güvenli ödemeyede yanaşmıyor kimse. Bende dedim acaba sıfır mı alsam 14800 e 6 ay peşin fiyatına taksitli şekilde mi alsam ? Sizce alınır mı ?
haftalığı zaten 1k kargosu cartı curtu 1.250 ye geliyor taksitli alırsam aynı fiyatı ödüyorum ve bana kalıcı oalrak geliyorürün kiralayanlar var onlardan direksiyon setini hiç yoktan 1 ay kiralayıp kullanın sıkılırsanız boşuna 15k para vermemiş olursunuz
Bu sanki kötüydü bir incelemesini görmüştüm ama araştırsın arkadaş.
bunu almam ne olduğu bile değil
ben anlamam bazen zincir marketlere cazip ürünler geliyor aynı forumdayız belki cazip gelir diye attımbunu almam ne olduğu bile değil
R3 20 Ye gelmiyor
g923 ile g29 arasında fark var mı
Şimdi sıfır g29 + shifter 14.800 ikinci el g923 taktitle beraber 16 lira sen hangisini önerirsin veya ne yapmamı tavsiye edersinEvet G923 ile G29 arasında hem çok fark var, hemde hiç yok. En büyük fark Trueforce teknoloji farkı. Pedaldaki sertlik farkı. Bunun dışında her şeyi aynı diyebilirim. Bu fark FFB'si iyi olan oyunlarda, ETS, Assetto Corsa gibi inanılmaz derece de fark yaratıyor. 12Nm direksiyon hissiyatı vereceğini temin ederim. Yıllarım direksiyonlar ile geçti. Logitech uzun ömürlü, dayanıklı ve kaliteli malzemelerden mal üretiyor. Dişli sistemi bilen bilmeyen konuştuğu için fiyatları buralarda çok şükür. Devam etsinler konuşmaya, millet ucuzdan alıyor bu sayede. Pedal seti üst seviye bir set. Frenleri profesyonel rekabetçi oyuncuların istediği sertliklerde. Yine malzeme kalitesi sayesinde yıllar geçse de en ufak ölü nokta oluşmuyor. Hocam ne sorun varsa cevaplarım. G923 geçenlerde 17k civarına kadar düşmüştü MediaMarkt ve Vatan'da. Trendyol'dan almanı tavsiye etmem. Ürünler açılmış ve hasarlı çoğunlukla. Vatanda şuan G29 12k civarında. Kendin birde vites alırsın.
Aleykümselam, çok sağlıklı bir ürün ise ikinci elde alınır ancak sıfır olursa, kusurlu bile gelse ürün değişim, iade kolaylığın olur.Şimdi sıfır g29 + shifter 14.800 ikinci el g923 taktitle beraber 16 lira sen hangisini önerirsin veya ne yapmamı tavsiye edersin
Hocam sana tek bi öneri söylicem oda sakın sıfır alma. Garantili temiz ikinci el al keyfine bak.Uzun yıllardan beri hayalimdir direksiyon seti almak ve oynamak. Şuanda bakıyorum 2. elde vites dahil temiz g29 lar 10k civarına filan ve param güvende gibi güvenli ödemeyede yanaşmıyor kimse. Bende dedim acaba sıfır mı alsam 14800 e 6 ay peşin fiyatına taksitli şekilde mi alsam ? Sizce alınır mı ?
Garantili ikinci el zaten 13 lira taksitli alacağım içinde vade farkı koyuyor daha pahalıya geliyorHocam sana tek bi öneri söylicem oda sakın sıfır alma. Garantili temiz ikinci el al keyfine bak.
Benim amacım forza ets crew gibi oyunları oynamak ve lafa dağıtmak böyle profesyonel derecede oynamak değil bra gibi oynamak hiç dğeil o sadece izlenmek için oynamışAleykümselam, çok sağlıklı bir ürün ise ikinci elde alınır ancak sıfır olursa, kusurlu bile gelse ürün değişim, iade kolaylığın olur.
Sıkılırım diye bakma, kesinlikle alışma ve anlama süreci var. Frenler, yol tutuşun, direksiyon haraketlerin, viraja giriş mantığın hepsi için alışma ve bütünleşme süreci var. Ustalaştıkça bileceksin ki simülasyonun gerçekten bir kültürü var. Yarış yada ETS'de takıl fark etmez. O yüzden ilk eline aldığında beklentini karşılamayabilir. Okuduğun kitabın filmi çıktığında hayalinde kurduğun şey olmaması gibi.
Bak sana iki örnek verececeğim. Amacım yayıncıları kötülemek değil. Aradaki farkı göstermek.
Bu iki örnekten nereye yakın olacağına göre direksiyondan alacağın keyfi belirlersin. Cem Bölükbaşı sim kültürünü temsil ediyor, diğer arkadaş bu kültürün tamamen uzağında eğlence, arcade ve barzo kültürÖyle yarışta olmaz, direksiyonda kullanılmaz. Haliyle devamı da gelmez. İster ETS oyna ister F1. İlk başta elbette sende öyle olabilirsin ama zamanla adabını öğrenirsin. DM'den değil bilerek burdan yazdım hocam aynı şekilde düşünen arkadaşlara yardımcı olsun diye.