Çözüldü✓ Palit RTX 5060 Ti 16GB Alınır mı? Uzun Vadede Ne Kadar Mantıklı?

Kas gücü daha iyi, FSR4 var
hocam çoğu oyunda iki kartda aynı performansı veriyor bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor bazı oyunlarda amd o yüzden aralarında sadece fiyat farkı var daha öncesinde hiç amd kart kullanmadım o yüzden almak istemiyorum teşekkürler yorumun için.

hocam çoğu oyunda iki kartda aynı performansı veriyor bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor bazı oyunlarda amd o yüzden aralarında sadece fiyat farkı var daha öncesinde hiç amd kart kullanmadım o yüzden almak istemiyorum teşekkürler yorumun için.
Oyun için 5060 TI F/P olmaz. Bana göre mantıklı olan 9060 XT. Tabi ben oyun oynamadığım için 5060 TI alırdım

Hocam ben 9060xt yerine palit 5060tiyi tercih edip aldım yazılım konusunda en azından içim rahat.

Hocam ben 9060xt yerine palit 5060tiyi tercih edip aldım yazılım konusunda en azından içim rahat.
kullanıyomusun şuan ekran kartını yoksa yeni mi satın aldın? kullanıyorsan memnunmusun genel anlamda tecrübeni paylaşırmısın rica etsem

Şuanki sistemime takmayı planlıyorum aralarındaki 6k farkı yeni gelecek ddr6 ramler ve işlemciye yaymayı planlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dolar hergün artıyor ve patladı patlicak bu fiyatlar istesek de istemesek de lansman fiyatı.
Lansman fiyatı görünce ben çıldırıyorum niyeyse. Ben mi fakirim yoksa ülke mi böyle

Geri