Kas gücü daha iyi, FSR4 varnedenini açıklar mısınız?
hocam çoğu oyunda iki kartda aynı performansı veriyor bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor bazı oyunlarda amd o yüzden aralarında sadece fiyat farkı var daha öncesinde hiç amd kart kullanmadım o yüzden almak istemiyorum teşekkürler yorumun için.Kas gücü daha iyi, FSR4 var
Oyun için 5060 TI F/P olmaz. Bana göre mantıklı olan 9060 XT. Tabi ben oyun oynamadığım için 5060 TI alırdımhocam çoğu oyunda iki kartda aynı performansı veriyor bazı oyunlarda nvidia öne geçiyor bazı oyunlarda amd o yüzden aralarında sadece fiyat farkı var daha öncesinde hiç amd kart kullanmadım o yüzden almak istemiyorum teşekkürler yorumun için.
5060 ti oyun dışı ne sunuyorOyun için 5060 TI F/P olmaz. Bana göre mantıklı olan 9060 XT. Tabi ben oyun oynamadığım için 5060 TI alırdım
kullanıyomusun şuan ekran kartını yoksa yeni mi satın aldın? kullanıyorsan memnunmusun genel anlamda tecrübeni paylaşırmısın rica etsemHocam ben 9060xt yerine palit 5060tiyi tercih edip aldım yazılım konusunda en azından içim rahat.
iksinin de yazılımı güzelHocam ben 9060xt yerine palit 5060tiyi tercih edip aldım yazılım konusunda en azından içim rahat.
9060XT nin fiyatı bir tur daha insin öyle alınır bence hala çok pahalı.Oyun için 5060 TI F/P olmaz. Bana göre mantıklı olan 9060 XT. Tabi ben oyun oynamadığım için 5060 TI alırdım
kullanıyomusun şuan ekran kartını yoksa yeni mi satın aldın? kullanıyorsan memnunmusun genel anlamda tecrübeni paylaşırmısın rica etsem
Hocam hazır sistemmi aldınız nerden aldınız ve neden 5070 tercih etmedinizHocam ben 9060xt yerine palit 5060tiyi tercih edip aldım yazılım konusunda en azından içim rahat.
Amazondan 6 taksite aldım aralarında 6k fiyat farkı vardıkullanıyomusun şuan ekran kartını yoksa yeni mi satın aldın? kullanıyorsan memnunmusun genel anlamda tecrübeni paylaşırmısın rica etsem
Farkındayım. Lansman fiyatı 300 dolar9060XT nin fiyatı bir tur daha insin öyle alınır bence hala çok pahalı.
Hocam dolar hergün artıyor ve patladı patlicak bu fiyatlar istesek de istemesek de lansman fiyatı.Farkındayım. Lansman fiyatı 300 dolar
Lansman fiyatı görünce ben çıldırıyorum niyeyse. Ben mi fakirim yoksa ülke mi böyleŞuanki sistemime takmayı planlıyorum aralarındaki 6k farkı yeni gelecek ddr6 ramler ve işlemciye yaymayı planlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam dolar hergün artıyor ve patladı patlicak bu fiyatlar istesek de istemesek de lansman fiyatı.