Merhaba, o fiyat civarına yakın zamanda araştırma yapmıştım. Nothing phone 1 vardı aklımda fakat güncellemesi bitti, son anda A36 ya döndüm indirim vardı samsung'un sitesinden 128'ini 13.4'den aldım. A36 önerebilirim ancak indirim bitti sanırım
Redmi 13 note pro15 Bin TL'ye telefon almak istiyorum. Kamerası güzel olan ve iyi bir telefon olsun. Xiaomi olmazsa sevinirim.
Xiaomi olmazsa sevinirim demiştim hocam.Redmi 13 note pro
Hocam peki A36 mı A55 mi yoksa A56 mı?A36 5G
21 daha iyi fakat 2022 telefonu o a36 6 yıl güvenlik ve güncelleme verdiler o yüzden aldım.Samsung Galaxy S21 FE 5G isimli bir telefon buldum. Sizin dediğiniz mi daha iyi yoksa benim dediğim mi?
İmkan varsa A56 elbette.Hocam peki A36 mı A55 mi yoksa A56 mı?
arkadaşın dediği gibi o fiyata çıkabiliyorsan a56 al geçİmkan varsa A56 elbette.
Isınması ve pil süresi sorun değilse alınabilir modellerden.Samsung Galaxy S21 FE 5G isimli bir telefon buldum. Sizin dediğiniz mi daha iyi yoksa benim dediğim mi?
Öncelikle A55, daha sonrasında A56. Bütçe yeterliyse A56 alınabilir.Hocam peki A36 mı A55 mi yoksa A56 mı?
arkadaşın dediği gibi o fiyata çıkabiliyorsan a56 al geç
A56 fiyatına çıkabiliyorsan asla düşünmeden A56 al.
Çıkamazsan zorlanırsan bu da dünyanın sonu değil. A36 5G de iyidir.
Herkese teşekkür ederim sanırım A55 alacağım.Isınması ve pil süresi sorun değilse alınabilir modellerden.
Öncelikle A55, daha sonrasında A56. Bütçe yeterliyse A56 alınabilir.