16 yaş part time çalışma

200 ne arkadaş ölücü müsünüz asgari ücreti 26ya en kötü 30a bölüp yevmiye usülü çalıştırırlar koçum istanbul avrupadaysan yaz sana iş ayarlarız

Merhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da
bizim burada günlük 500 veriyorlar garsona geçen dönerciye sordum 900 dedi ama aşırı yoğun arkadaşım yazın belediyenin kafesinde saat akşam 6 dan 12 ye kadar çalışıyordu günlük 500

Merhabalar ben 16 yaşındayım böyle günlük 1500 tl kazanma ihtimalim var mı part time çalışsam 9-5 çalışmayı düşünüyorum hangi işleri yapabilirim acaba garsonluk vs. ne düşünüyorsunuz çalışıp bilgisayar alıcam da
Güblük 1500 vasıfsız çok zor, su sat sürünmezsin en azından

2 gün gittiğin icin 1500 vermezler belki 200 zorlasan 250
ben onceden sadece haftasonları 1 gün gidiyordum 1500 veriyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Köfteci yusuf alıyor aile izni şartıyla çalışabilirsin fast food restoranları olabilir
köfteci yusuf a restorndan mı başvuru yapmam lazım yoksa intarnet üzerinden yapabilirmiyim

200 ne arkadaş ölücü müsünüz asgari ücreti 26ya en kötü 30a bölüp yevmiye usülü çalıştırırlar koçum istanbul avrupadaysan yaz sana iş ayarlarız
Bizim arkadaş 1 ay tekstilde çalışıp kendisine 30k sistem+monitör aldı

Geri