Drop Plus stoğa gelmiş

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,333
Ya sen tatilde değil misin çocuk?! Git düşünme böyle şeyleri, güzel konu şimdiden hayırlı olsun alanlara :)

Ooo geliyor karşınızda jjooo pardon drooopp pluusss yeni alana şimdiden hayırlı olsun
Güzel kulaklık rampage'a ne kadar ısınamasam da drop plus harbi o fiyat bandındaki en iyilerinden.Cloud alpha s kullanıyorum şu an fakat drop plus da 2 kere kullandım ses kasması ciddili bayağı iyi.

1.5hafta dayanır inşşallah alamam yoksa.

Sonunda geldi. Rampage'in en iyi ürünü olabilir.

Güzel kulaklık rampage'a ne kadar ısınamasam da drop plus harbi o fiyat bandındaki en iyilerinden.Cloud alpha s kullanıyorum şu an fakat drop plus da 2 kere kullandım ses kasması ciddili bayağı iyi.
Hocam sizce Alpha S e göre nasıl?
Ben söyleyeyim 1 tık kötü.
Çünkü tam Cloud II ayarında.
Söyleyince kızıyorlar, nasıl oluyor diye.

İlk ben attım. 😎
benim internetim 1 mb dow 0.30 up kapışalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sen tatilde değil misin çocuk?! Git düşünme böyle şeyleri, güzel konu şimdiden hayırlı olsun alanlara :)
yok yeni kalktım dün gece 2 fln forumdaydım kahvaltıyı yapıyom denize gitcez ama ben biraz geç gitcem güneş biraz daha insin kavuruyor şevefsiz

yok yeni kalktım dün gece 2 fln forumdaydım kahvaltıyı yapıyom denize gitcez ama ben biraz geç gitcem güneş biraz daha insin kavuruyor şevefsiz

Sonunda geldi. Rampage'in en iyi ürünü olabilir.
bence o fury x

Hocam zaten bu fark kişi ayrıştırması ve ses imzasıyla anlaşılır zaten hiçbir kulaklığın diğeriyle arasında dağlar yok.

benim internetim 1 mb dow 0.30 up kapışalım

bence o fury x
Fury X' e alışamadım, aklıma gelmiyor :D.

Ooo geliyor karşınızda jjooo pardon drooopp pluusss yeni alana şimdiden hayırlı olsun
Aylardi
Ya aylardır bekliyordum drop plusin gelmesini en sonunda beklemekten patladım kulaklığım da bozulunca arctis raw aldım 1 gün sonra stoga gelmiş ya var mi böyle bir şans :(

Hocam sizce Alpha S e göre nasıl?
Ben söyleyeyim 1 tık kötü.
Çünkü tam Cloud II ayarında.
Söyleyince kızıyorlar, nasıl oluyor diye.
Hocam ses kasma anlamında cloud alpha s bence cidden çok güzel fakat birisi 1000tllik birisi 400tllik bir kulaklık onu unutmamak lazım.Yani şöyle söyleyeyim ben cs go oynuyorum ve short savunurken dust2'de diyelim.Eskiden longdaki ayak seslerini duyardım long gelebilir derdim şimdi llongdan kaç kişi geldiğini anlayabiliyorum ne kadar yakın olduklarını vs.
Bunun yanı sıra alpha s'den hem deri hem sünger kulak bantları çıkıyor yazları değiştirebiliyorsun yani genele bakıldığında alpha s daha iyi bir kulaklık.Ama dediğim gibi 400tl vs 1000tl'yi karşılaştırmak da tam doğru değil.Drop plus da oldukça iyi.

Aylardi

Ya aylardır bekliyordum drop plusin gelmesini en sonunda beklemekten patladım kulaklığım da bozulunca arctis raw aldım 1 gün sonra stoga gelmiş ya var mi böyle bir şans :(
aynen bende 7 aydır fury x bekliyorum tam tatile gelince çıktı bende hayata küsüym

Geri