İade etmeyi dene hocam?Aylardi
Ya aylardır bekliyordum drop plusin gelmesini en sonunda beklemekten patladım kulaklığım da bozulunca arctis raw aldım 1 gün sonra stoga gelmiş ya var mi böyle bir şans![]()
İade etmeyi dene hocam?Aylardi
Ya aylardır bekliyordum drop plusin gelmesini en sonunda beklemekten patladım kulaklığım da bozulunca arctis raw aldım 1 gün sonra stoga gelmiş ya var mi böyle bir şans![]()
vallahi ben alsam alışırdım stok bittiFury X' e alışamadım, aklıma gelmiyor.
Hocam sorduğum soru hariç her şeyi söylemişsiniz.Hocam ses kasma anlamında cloud alpha s bence cidden çok güzel fakat birisi 1000tllik birisi 400tllik bir kulaklık onu unutmamak lazım.Yani şöyle söyleyeyim ben cs go oynuyorum ve short savunurken dust2'de diyelim.Eskiden longdaki ayak seslerini duyardım long gelebilir derdim şimdi llongdan kaç kişi geldiğini anlayabiliyorum ne kadar yakın olduklarını vs.
Bunun yanı sıra alpha s'den hem deri hem sünger kulak bantları çıkıyor yazları değiştirebiliyorsun yani genele bakıldığında alpha s daha iyi bir kulaklık.Ama dediğim gibi 400tl vs 1000tl'yi karşılaştırmak da tam doğru değil.Drop plus da oldukça iyi.
ocam sen ekipmanların dışında sistemi kaça topladımİade etmeyi dene hocam?
Siz alpha s ' e göre ses kasmasını sormadınız mı yanlış mı anladım benHocam sizce Alpha S e göre nasıl?
Ben söyleyeyim 1 tık kötü.
Çünkü tam Cloud II ayarında.
Söyleyince kızıyorlar, nasıl oluyor diye.
Ben soğutucu harddisk ssd ekran kartı anakart işlemci ram kasa psu bunların toplamını tam 6900-7000 arasına toplamıştım.h
ocam sen ekipmanların dışında sistemi kaça topladım
Hocam ben nasıl diye sordum.Siz alpha s ' e göre ses kasmasını sormadınız mı yanlış mı anladım benO kadar da açıkladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben soğutucu harddisk ssd ekran kartı anakart işlemci ram kasa PSU bunların toplamını tam 6900-7000 arasına toplamıştım.
Kusura bakma ben cloud alpha s ' e göre nasıl olarak anladım.Hocam ben nasıl diye sordum.
Siz Alpha S daha iyi ama arada fiyat farkı var dediniz.
Drop Plus nasıl bir şey demedin, iyi dedin sadece.
Bir tık kötü değil mi?
Çünkü tam Cloud II ayarında.