5000TL Civarı SSD Önerisi

KKKK0606

80+
Reaksiyon skoru
4
2TB bir m2 ssd almayı düşünüyorum ama ssd'ler hakkında pek bilgim yok Kioxia Exceria PRO modelini buldum fiyatı biraz bütçemin üstü ama özellikleri çok üst düzey gibi fakat markayı önceden hiç duymamıştım. Corsair MP600 Core XT var 4700TL civarındaydı fiyatı artmış. Başka sizin böyle önerdiğiniz ssd'ler var mıdır acaba?

Genelde oyun için kullanacağım sadece arada hobi için edit ve 3d tasarım yapıyorum.

2TB bir m2 ssd almayı düşünüyorum ama ssd'ler hakkında pek bilgim yok Kioxia Exceria PRO modelini buldum fiyatı biraz bütçemin üstü ama özellikleri çok üst düzey gibi fakat markayı önceden hiç duymamıştım. Corsair MP600 Core XT var 4700TL civarındaydı fiyatı artmış. Başka sizin böyle önerdiğiniz ssd'ler var mıdır acaba?

Genelde oyun için kullanacağım sadece arada hobi için edit ve 3d tasarım yapıyorum.

kioxia exceria pro iyidir hocam onu alın.

G3 Plus 2tb modeli iyidir lexarnm710 olması lazım Buda iyi 2tb olanlara bakabilirsiniz

peki soğutucu bloğu gerekir mi acaba. internetteki 250-300TL'lik bloklar iş görürdür herhalde
gerekmez aslında ama alırsanız ssd daha hızlı çalışır ve daha uzun ömürlü olur :D

5.5k civarında Exceria Pro kadar, 5k altında Exceria Pro'ya yakın kalitede SSD şu anlık bulunmuyor. Aynı özelliklere sahip olanlar da 1k civarı daha yüksek fiyata satılıyor. Forumlarda beğenilen bir soğutucu alınabilir en fazla, gerekmeyedebilir. Sağlığı diğerlerine göre daha hızlı düşebilir, diski etkileyen bir unsur olmayacaktır.

Geri