Kasa camı açık mı kapalı mı kalsın

Demrenbt

80+
Reaksiyon skoru
5
yaz geldi ve benim ekran kartım baya ısınıyor çoğu oyunda 60-70 derece civarı bazen üstünde kasada biraz küçük sizce daha iyi hava alsın ve iyi soğusun diye kasa camını açık mı kullanayım yoksa kapalı mı ekran kartım kasa camını çok fazla ısıtıyor

açık kalsın tabi ki
Kasanın içi biraz tozlu sıkıntı olurmu ayrıca monitörü koyduğum yerin hemen arkasında çok küçük bir boşluk var kasada hemen arkasında ekran kartı ile monitörün arasında çok çok az bir boşluk var monitörün arkasına sıcak hava vursa ekran kartından sıkıntı olurmu

Kasanın içi biraz tozlu sıkıntı olurmu ayrıca monitörü koyduğum yerin hemen arkasında çok küçük bir boşluk var kasada hemen arkasında ekran kartı ile monitörün arasında çok çok az bir boşluk var monitörün arkasına sıcak hava vursa ekran kartından sıkıntı olurmu
kasanın ısısından monitöre bir şey olmaz tozu al camı aç bana göre farklı fikirler verecek olabilir.

kasanın ısısından monitöre bir şey olmaz tozu al camı aç bana göre farklı fikirler verecek olabilir.
Arada bu kadar boşluk var sıkıntı olmaz diyorsan tozu alıp kasa camını açıcam bugün

Ekler

• IMG_7142.webp
    IMG_7142.webp
    675.6 KB · Hit: 17
Geri