yasin_inc
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Bende istemediaile onayı gerkiyomu ?
Bende istemediaile onayı gerkiyomu ?
Eyer 18 yaşındaysan ve alış veriş yapamıyorsan müşteri hizmetlerini ara. Ben şuana kadar müşteri hizmetlerinden hep memlun kaldım bana denk gelen ler baya ilgiliydi yaniHocam bende kullanamıyorum. 9 gün önce windows lisansı almıştım. şu an bir şey alınmıyor sebebi hesap doğrulama mı başka bir şey mi hocam?
Hocam bunların hepsi kabul ettiğin tombank sözleşmesinde yazıyor yani bu bana Aykut elmasın vidyosunu hatırlattı (sonu şişeli olan)parayı çekememekte paraya bildiğin çökmek hocam. ayrıca şu an internet alışverişi neden çalışmıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hadi uygulamasında bildirim kısmında alışveriş gerçekleşti yazıyor ama bir şey alarken onaylanmıyor çok ilginç
35 hocam orjinal lisans alacak para öğrencide ne arasınHocam bunların hepsi kabul ettiğin tombank sözleşmesinde yazıyor yani bu bana Aykut elmasın vidyosunu hatırlattı (sonu şişeli olan). Ek olarak acaba lisansı kaça aldın
Ozaman müşteri hizmetlerini ara. Bir sorun varsa ilgileniyorlar genelde35 hocam orjinal lisans alacak para öğrencide ne arasın
peki hocam yarın deneyeyim de bildirim sekmesinde x liralık harcama işleminiz gerçekleşti yazıp, işlemin onaylanmaması çok ilginç.Ozaman müşteri hizmetlerini ara. Bir sorun varsa ilgileniyorlar genelde![]()
bu parama çöktüklerini değiştirmiyor ama neyse yapacak bir şey yok o parayla içinde ne olduğu belirsiz tavuk döner yeriz artık .d
Hocam sözleşmede kısaca para na çökücez demişlerdi yani ben onu kastetmeye çalısıyorumbu parama çöktüklerini değiştirmiyor ama neyse yapacak bir şey yok o parayla içinde ne olduğu belirsiz tavuk döner yeriz artık .d
onu bir şekil çözeriz de hocam internet alışverişi için onaylı hesap istemiyor değil mi?Hocam sözleşmede kısaca para na çökücez demişlerdi yani ben onu kastetmeye çalısıyorum![]()
Onu bnede bilmiyom hocam müsteri hizmetlerini araman lazımonu bir şekil çözeriz de hocam internet alışverişi için onaylı hesap istemiyor değil mi?
yarın arayayım hocamOnu bnede bilmiyom hocam müsteri hizmetlerini araman lazım