50.000 e hazır sistem önerisi

safa079

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba dostlar bı 50.000 TL bandında bir bütçem var arkadaşım bu sistemi önerdi
Sistem önerileri sunarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Uzak durun. Nvidia olması şart mı?

Merhaba dostlar bı 50.000 TL bandında bir bütçem var arkadaşım bu sistemi önerdi
Sistem önerileri sunarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
O arkadaşınla muhabbeti kes

hasdkhahjs fiyata bak bomba

Donanım arşivinin attığı
Böyle bir sistem vardı bunu düşünüyorum şu an içerisinde ne gibi değişiklik yapabilirim işlemciyi yükselteyim mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun aynısını 42k civarı sistem atarım. Istersen atdemen yeterli
Tabi atarsan sevinirim dostum

700w psu sıkıntı çıkarabilir
sınıra yaklaşıyor bu yüzden oc yapamaz ben olsam ekran kartına undervolt yapardım en azından sıkıntı olur mu diye kafaya takmamış olurdum

Donanım arşivinin attığı
Böyle bir sistem vardı bunu düşünüyorum şu an içerisinde ne gibi değişiklik yapabilirim işlemciyi yükselteyim mi sizce

ilerde fazladan m2 ssd takamazsın anakartın sadece 1x m2 yuvası var onun dışında güzel sistem

sınıra yaklaşıyor bu yüzden oc yapamaz ben olsam ekran kartına undervolt yapardım en azından sıkıntı olur mu diye kafaya takmamış olurdum
her insan underwolt vs bilmiyor o yüzden sınır olsun veya olmasın sorun yaşmayacagı model önerilmeli

Donanım arşivinin attığı

Hee bu güzel bi sistem miş mesela bunu al işlemci İstersen yükselt, ram 32gb al, ssd kaliteli seçenek varsa onu seç, psu yetersiz gibi, başka da bişey kalmadı. Benim atacağım da böyle bi sistemdi😅🥸😉😊😚

Geri