Ben de aynı düşünceyle 5 adet sipariş verdim fakat kupon tanımlamadılar henüz.Şu tarz ürünleri kupon için almak lazım, kartta para olsa denenirdi
Savunması istenmiş. Ne kadar sürer bir fikrim yok.thh başvuran var mı?
Birçok kişiye gelmiş bana da tanımlanmadı 10 kere aradım her defasında ayrı bir şey diyorlar son söyledikleri şey sorayla yüklendiğiHala kupon tanımlanmadı aynı durumda olup çözüm yolu bulabilen var mı..
Çekin süresi dolucak. Sırayla veriyorlarmış.Birçok kişiye gelmiş bana da tanımlanmadı 10 kere aradım her defasında ayrı bir şey diyorlar son söyledikleri şey sorayla yüklendiği
Aslında hem haklısın hemde haksızsın.Bariz fiyat hatası belli olduğu üründe millet 3-5 tane çekmeye çalışmış, thh ye,hb ye onlarca itirazlar edilmiş. Bildiğin fırsatçılık yapılmaya çalışılmış. İşin komik tarafı bu insanlara sorsan bir çoğu hukuk, adalet, eşitsizlik den bahseder. Sermaye sahiplerinin halka sunduğu kötü hizmete rağmen pahalılığından dem vururlar. Sizin gücünüz şuan hatalı bir fiyatlandırmadan telefonu ucuza kapatmaya yetiyor, onların gücü çok daha fazlasına. Herkes gücünün yettiğince kötüdür sözü bir daha kanıtladı kendini.
Al satçı değilim ihtiyacım vardı aldım, iptal oldu. Telefon eline ulaşan var. En doğal hakkım da aynı hakkı talep etmek.Bariz fiyat hatası belli olduğu üründe millet 3-5 tane çekmeye çalışmış, thh ye,hb ye onlarca itirazlar edilmiş. Bildiğin fırsatçılık yapılmaya çalışılmış. İşin komik tarafı bu insanlara sorsan bir çoğu hukuk, adalet, eşitsizlik den bahseder. Sermaye sahiplerinin halka sunduğu kötü hizmete rağmen pahalılığından dem vururlar. Sizin gücünüz şuan hatalı bir fiyatlandırmadan telefonu ucuza kapatmaya yetiyor, onların gücü çok daha fazlasına. Herkes gücünün yettiğince kötüdür sözü bir daha kanıtladı kendini.
@thepublicmanModlar lütfen mazur görün ama başka yerden iletişim kurabilme şansım yok.
Arkadaşlar, tüketici hakem heyetine olan başvurum lehime sonuçlandı. Hepsiburada itiraz edip konuyu mahkemeye taşıdı. Aranızda benimle aynı durumda olup mahkemesi sonuçlanan varsa bana özelden yazabilir mi?