🔥İndirim Asus Prime AP201 Mesh Fanlı Siyah M-ATX Kasa 3.254 TL

crazyboyy1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
LİNK : https://amzn.eu/d/22hZlPa

Ürünün detaylı özellikleri: https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cases/prime/asus-prime-ap201-microatx-case/

Fiyat Geçmişi:

1749826118900.webp

1749826092594.webp

25 yıllık pentium işlemcili Setupdan çıkma kasa gibi kim alıyor şunları

kasayi 2 senedir kullaniyorum. her yeri mesh bir kasa. hava akisi icin bu cok iyi olsa da sessizlik anlaminda bir handikap. 360mm sivi sogutu destegi de var kasanin. hava sogutucu ile kullandiginiz takdirde ise gpu destegi uzunluk olarak bir hayli artmakta. beyaz veya siyah bir sistem topluyorsaniz kasanin her yeri ayni mesh yapida oldugu icin diger parcalarin renklerinin bir anlami kalmiyor. bu sayede diger parcalarin renklerini dusunmeden sisteminizi dilediginiz gibi dizebilirsiniz. sade ve şık bir kasa isteyenler bu fiyata bence alabilir. matx olmasi disinda bir eksigi yok kasanin. isvicre cakisi gibi kasa. her turlu varyassonda sizi yari yolda birakmaz.

25 yıllık pentium işlemcili Setupdan çıkma kasa gibi kim alıyor şunları
Ben aldım ve çok memnunum. Harika bir kasa. İçi dolu turşucuk. İdeal her şey var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasayi 2 senedir kullaniyorum. her yeri mesh bir kasa. hava akisi icin bu cok iyi olsa da sessizlik anlaminda bir handikap. 360mm sivi sogutu destegi de var kasanin. hava sogutucu ile kullandiginiz takdirde ise gpu destegi uzunluk olarak bir hayli artmakta. beyaz veya siyah bir sistem topluyorsaniz kasanin her yeri ayni mesh yapida oldugu icin diger parcalarin renklerinin bir anlami kalmiyor. bu sayede diger parcalarin renklerini dusunmeden sisteminizi dilediginiz gibi dizebilirsiniz. sade ve şık bir kasa isteyenler bu fiyata bence alabilir.
Hocam bende TG versiyonu var. Takas yapalım istersen mesh ve TG Noctua fanlar takılı sesten yana sıkıntım yok.

Ben aldım ve çok memnunum. Harika bir kasa. İçi dolu turşucuk. İdeal her şey var.

Hocam bende TG versiyonu var. Takas yapalım istersen mesh ve TG Noctua fanlar takılı sesten yana sıkıntım yok.
yok hocam sag olun. temperli cam olan modeli dediginiz gibi sessizlik anlaminda daha iyidir. ancak benim sesten yana bir sikintim yok. daha once coil whineli bir ekran kartim vardi ve bu sebebten sizin temperli camli olan model keske bende olsaydi demistim ancak suan o ekran kartini degistirdim artik.

beyaz olan cok iyiymis ama o psuyu oraya nasil koydu acaba? koyabiliyorsam ben de koyayim o sekilde :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,938
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri