Ekranda çizgiler çıkıyor lütfen yardım edin

Ekran kartı gg
Hocam nerden biliyorsunuz. Çoğunlukla bu durum monitörden kaynaklanıyor. Boş yere yorum yapmayın sorunun neyde olduğu kesinleşmeden.

Hocam dediğim gibi başka bilgisayarda denemeniz lazım monitörü o zaman anlarız sorun monitörde mi diye.

Hocam nerden biliyorsunuz. Çoğunlukla bu durum monitörden kaynaklanıyor. Boş yere yorum yapmayın sorunun neyde olduğu kesinleşmeden.

Hocam dediğim gibi başka bilgisayarda denemeniz lazım monitörü o zaman anlarız sorun monitörde mi diye.
Monitör alındığı andan itibaren bu sorun devam etmiyorsa veya kırılmadıysa ekran kartı gg

Buna benzer bir sorunu ben 2018 de yaşamıştım 16 inç bir LG monitörüm vardı pencerenin hemen dibindeydi rüzgardan pencere gitti monitöre çarptı sonra monitörü çalıştırmayı denediğimde ekran da sürekli yırtılma oluyordu kırıldı diye çok üzülmüştüm bı 2 hafta sonra bari ölüsünü satayım diye monitörün çalışır durumdayken fotosunu çekmek için fişe taktım busefer farklı bir HD kablosu kullan mıştım ve ve görüntüde ne bir bozulma nede yırtılma vardı. Bu yüzden ben kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 🙃

Buna benzer bir sorunu ben 2018 de yaşamıştım 16 inç bir LG monitörüm vardı pencerenin hemen dibindeydi rüzgardan pencere gitti monitöre çarptı sonra monitörü çalıştırmayı denediğimde ekran da sürekli yırtılma oluyordu kırıldı diye çok üzülmüştüm bı 2 hafta sonra bari ölüsünü satayım diye monitörün çalışır durumdayken fotosunu çekmek için fişe taktım busefer farklı bir HD kablosu kullan mıştım ve ve görüntüde ne bir bozulma nede yırtılma vardı. Bu yüzden ben kablodan kaynaklı olduğunu düşünüyorum 🙃
Çok iyi olaymış hocam 🤣. İnternette araştırınca bu sorunu yaşayan neredeyse herkeste monitör arızası dolayısıyla olmuş. Herkes de garantiye yollayınca iade veya değişim almış. Umarım kablodandır. Monitörün garantisi yoksa sıkıntı. Bu durumu yaşayıp da sorunun ekran kartından olduğu bir konu göremedim yabancı forumlarda da.

Ekranda çıkan çizgiler veya dikdörtgenler gibi ekranda oluşan hataların çoğunluğu ekran kartı kaynaklı oluyor tabi ki de dediğim %100 doğru olmayabilir
Olay sadece o değil ki Hz düşürünce çizgiler gidiyor bu olay panel arızasını işaret ediyor.

Ekranda çıkan çizgiler veya dikdörtgenler gibi ekranda oluşan hataların çoğunluğu ekran kartı kaynaklı oluyor tabi ki de dediğim %100 doğru olmayabilir
Biraz yanlış bir genelleme bence hocam. 1-2 link bırakmıştım. Neredeyse herkeste bu Hz düşürünce çizgilerin geçtiği durumda sorun monitör kaynaklı çıkmış. Yabancı bir forumda bir kişide de kablo kaynaklı çıkmış sorun. Ekran kartı arızası dolayısıyla yaşayan göremedim bu durumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri