Sonun Başlangıcı Mı ?

nükleer silahlar caydırıcı güçtür. Hiçbir süper gücün nükleer kullanacağını düşünmüyorum. Hiçkimse dünyanın sonu gelsin istemez.

nükleer silahlar caydırıcı güçtür. Hiçbir süper gücün nükleer kullanacağını düşünmüyorum. Hiçkimse dünyanın sonu gelsin istemez.
5 iq ile ülke yöneten insanlar hala var

bildiğim kadarıyla iranın bilinen onaylanmış nükleer siahı yok resmiyette. Dedikodular var olduğuna dair. Ama dediğim gibi hiçbir ülke nükleer kullanmak istemez. Sen ona atarsan o da sana atar mantığı. Amerika zamanında hem pakistana hem hindistana verdi. Adamlar savaşmayı bıraktı. Caydırıcı güç.
5 iq ile ülke yöneten insanlar hala var

şaka maka nükleer oldugu bile şüpheliyken hadi diyelimki nükleer var ve attı iranı dümdüz ederler

gereksiz kasıyoruz , nükleer savaşın dünya savaşı çıkmadığı sürece çıkacağını düşünmüyorum . Çıksa bile çoğumuz istanbuldayız bomba düştüğü anda yok olur gideriz . Fallout , metro +1000 saati olan adam yeni dünyada yaşayacak

Google yeni vio3 çıkardı onunla nükleer bomba yapıp bombalarlar 😂

İsrail'e karşı savaş başlatmak, ABD'yi karşısına almak demektir. Kimsenin de böyle bir şeye bir yerleri yemeyeceği için boş yapmışlar.

İsrail'e karşı savaş başlatmak, ABD'yi karşısına almak demektir. Kimsenin de böyle bir şeye bir yerleri yemeyeceği için boş yapmışlar.
kimsenin demeyelim. bizim gücümüz yeter evelAllah. israilidie amerika bd de haritadan sileriz. insanlığımız vicdanımız ağır basıyor.

Geri