PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
ama az kısıtlama varmış bence değer
Valoo Kötü Oyun Lpgye destek veriyorlarYeni valorant hayırlı olsun yarışmacı arkadaşlara başarılar ben 22de 2000 saatle bıraktım
What the pak da ücretsiz oldu sınırlı süre.Alıntıyı görüntüle
Oyun mahvolucak, oynanicak hali kalmiyacak bakın görünAlıntıyı görüntüle
öylede oldu ağzını bi hayırlı aç adam beni 2 duvar arkasından kutsal güçlerle bakmadan vuruyorOyun mahvolucak, oynanicak hali kalmiyacak bakın görün![]()
Ücretsiz Erişime çekmek her zaman hilelere kapı aralar,öylede oldu ağzını bi hayırlı aç adam beni 2 duvar arkasından kutsal güçlerle bakmadan vuruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fal guys daha iyidir bence
İlk 2 sene sadece 20 saat oynadım. Geçen yaz adam akıllı başladım 200 saati devirdim. Biraz kafa yorunca fena sarıyor. Bence cs valo(çöp)dan falan daha iyi. Sürekli bir operatör veya silah güncellemesi de geliyor ve meta değişiyor. Battle pass olayı da baya ucuz. 5 dolar falandı ben yazıj aldığımda ve baya bir şey vermişti.Alıntıyı görüntüle
Bebe kaynıyo cs de öylemi velet veya karı gelince kickliyoz keyfimiz son kaldığı yerden devam ediyoValoo Kötü Oyun Lpgye destek veriyorlar
R6 eskiden daha iyiydi savunmada mavi sis koridorunu yapan ajan gelince oyun sarmamaya başladı bıraktık günde 5 6 saat oynardık jager 3 speed ken .....İlk 2 sene sadece 20 saat oynadım. Geçen yaz adam akıllı başladım 200 saati devirdim. Biraz kafa yorunca fena sarıyor. Bence cs valo(çöp)dan falan daha iyi. Sürekli bir operatör veya silah güncellemesi de geliyor ve meta değişiyor. Battle pass olayı da baya ucuz. 5 dolar falandı ben yazıj aldığımda ve baya bir şey vermişti.
parayla satın alanlara ne ayrıcalık verildi oyunda2500 saatim var ps,pc karışık. Kötü oyun eski halinden eser yok
Kaç yılında aldiysan o yılın yazdığı rozet, skin arka plan hangi yılda aldiysan, ve 50 lvl geciksen baya xp verdi ben 240 dan 300 oldumparayla satın alanlara ne ayrıcalık verildi oyunda
baya da şey vermiş boşuna para vermiş oldukKaç yılında aldiysan o yılın yazdığı rozet, skin arka plan hangi yılda aldiysan, ve 50 lvl geciksen baya xp verdi ben 240 dan 300 oldum