Oneplus cihazlarında server kayıt atılır mı? (Oneplus 13)

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Arkadaşlar merhaba öncelikle 35-40 bin TL bütçem var. Aklımda YD Xiaomi 15 alıp Ekosistem kuracaktım fakat Oneplus 13 serisi geldi aklıma. Oneplus 13 cihazına Server kayıt atılıyor mu yada yakında atılmaya başlar mı? Cihaz çok güzel yazılımı zaten çok iyi.

Arkadaşlar merhaba öncelikle 35-40 bin TL bütçem var. Aklımda YD Xiaomi 15 alıp Ekosistem kuracaktım fakat Oneplus 13 serisi geldi aklıma. Oneplus 13 cihazına Server kayıt atılıyor mu yada yakında atılmaya başlar mı? Cihaz çok güzel yazılımı zaten çok iyi.
Oneplus kayıt yok

Mi 15 kullanıyorum gayet stabil

11 alinmaz islemcisi yuzunden

Eve güzel one plus kayıt olsa
gerçekten güzel işler yapıyorar ama işte kaydi yok

8 gen elite islemci ile yoluna devam et derim
.d yüzümüz bi gülmedi. Huawei desen kamera iyi işlemci çöp+3 yıl güncelleme. Oneplus desen her şey iyi fakat kaydı yok. Samsung S24 ultrada kayıtları açılacak diyorlar hocam. Mi 15 ile karşılaştırsak işlemci dışında kim kazanır?

.d yüzümüz bi gülmedi. Huawei desen kamera iyi işlemci çöp+3 yıl güncelleme. Oneplus desen her şey iyi fakat kaydı yok. Samsung S24 ultrada kayıtları açılacak diyorlar hocam. Mi 15 ile karşılaştırsak işlemci dışında kim kazanır?
Kamera olarakta çok güzel biraz küçük olmasida iyi değişken 120 hz de ekran panelide çok guzel ben uzun sure inceleyerek aldim

günlük kullanımda samsung performansta xiaomi

Oyun hayatta oynamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende araştırıyorum fakat Xiaomi premium hissettirmiyor bana ya
s24 ultra tasarımı rahatsız edebilir onun yerine s25 plus vs bakın

Hocam dediğim gibi günlük ekran sürem 4-5 saat oyun oynamam zaten. Onu kılıfla hallederiz Slikon.
siz bilirsiniz hocam s25 plus ın işlemcisi daha güçlü hemde yurt içi üstelik daha yeni bence onada bir bakın

Knk bi insan neden bi telefonu 7 yıl kullansın ki? Ne teknolojiler çıkar.
ne teknolojiler çıkar kanka hiç bir şeyde çıkmaz 7 yıl öncesine bak işlemcide geliştirme var bu telefonun işlemcisi yeter kamerada muhtemelen çok az olur biraz batarya artar o kadar zaten ai desen s25 plus tada var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri