❌İndirim Bitti! Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu 6.692TL

7. nesil asetek pompa var bunun yerine lian li galahad II lite 360mm alınır 4500 TL'ye onda asetek 8. nesil pompa var en azından tabi iki pompa da %100 devirde sesli çalışır asetek pompa olduğu için.

ortak elin ayağın dursun yeter atma artık bak fena olucak alasım geliyor allahtan sıvı diye kendimi durduruyorum.
paylaşma yeterrr.

Bendeki hastalık başkalarında da var demek 🤣

Dur o zaman daha fazla buluyum da atıyım bu tarz şeyler 😈
israf olursun yok olursun helak olursun yapma yapma öbür tarafı var bunun aşırı lüx haram harammm :D
her şey karşılıklı sana tv düşünce atimda evini başına yıkım.

İbrahim hocam sayesinde bundan almıştım 7800x3d yi soğutmuyordu garip bir skeilde

bu paraya 420 artich aldık ah ah :D atın beni denizlere asus sevmem ama seri tatlı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom spirit yetmiyor
hiç bir hava yetmiyor aslında sıvıda bile dengesiz ayar yapmak şart 7800x3d yoksa kafayı yersin :D ani cıkış iniş bitmiyor 420 sıvılarda bile saçma ısıya çıkıyor malasef. 5 çeşit denedim hava soğutma amd pbo kapatıcan mantık kalmıyor.
baktım overlock yapıp veya kısıtlıcaktım kökünden vazgeçip 9800x3d aldım :D
https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-7800x3d-kullanma-rehberi--157971074 şu tarz rehber var yap dene :)

İbrahim hocam sayesinde bundan almıştım 7800x3d yi soğutmuyordu garip bir skeilde
lianli hydroshift 360 aldık artich 420 6-7 derece dağa serindi bazı sıvıların adı var malasef. artich 360 420 den dağa iyi deniyor sen düşün.
hatta enermax 2 bin tlilik sıvısı çoğunu tokatlıyor. para tuzağı sıvı görsel için alıyoruz sırf.
bir sıvı görsellik boş bence sessiz olmadımı soğutmadımı çöp tenekesi gözümde.

Son düzenleme:
Hocam rahat yettiğini okudum, reddit ve türk forumlarında ama detaylı paylaşır mısınız eğer bir bilgi varsa lütfen.
Ben kullanıyorum yetmiyor

hiç bir hava yetmiyor aslında sıvıda bile dengesiz ayar yapmak şart 7800x3d yoksa kafayı yersin :D ani cıkış iniş bitmiyor 420 sıvılarda bile saçma ısıya çıkıyor malasef. 5 çeşit denedim hava soğutma amd pbo kapatıcan mantık kalmıyor.
https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-7800x3d-kullanma-rehberi--157971074 şu tarz rehber var yap dene :)
Bir kaç ayar yaptım biosta ama çok işe yaramadı konuya bakacağım teşekkürler

Ben kullanıyorum yetmiyor

Bir kaç ayar yaptım biosta ama çok işe yaramadı konuya bakacağım teşekkürler
bu paraya 420 artich aldık ah ah :D atın beni denizlere asus sevmem ama seri tatlı :D

Hocalarım valla tam karar vermiştim bu yorumlarla kararsızlığa itildim :D zaten çıkmazdaydım daha da çıkmaza girdim. Acaba onun yerine 9700x felan mı alsam o zaman.

Hocalarım valla tam karar vermiştim bu yorumlarla kararsızlığa itildim :D
Ortak para derdin yoksa sıvı al para derdin varsa hava al geç sıvıya vericen para yerine eski işlemciyi sat yeni nesil az isinana bir modele geç örnek. En mantıklısı bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,060
Son üye
jamalshengor
Geri