ortak elin ayağın dursun yeter atma artık bak fena olucak alasım geliyor allahtan sıvı diye kendimi durduruyorum.![]()
Asus ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm AMD-Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
Asus ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm AMD-Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Bendeki hastalık başkalarında da var demekortak elin ayağın dursun yeter atma artık bak fena olucak alasım geliyor allahtan sıvı diye kendimi durduruyorum.
paylaşma yeterrr.
israf olursun yok olursun helak olursun yapma yapma öbür tarafı var bunun aşırı lüx haram harammmBendeki hastalık başkalarında da var demek
Dur o zaman daha fazla buluyum da atıyım bu tarz şeyler![]()
Phantom spirit yetmiyorBu mantıkla bakınca bir anda soğudumAma galiba 7800X3D + Thermalight felan alıp geçeceğim.
Hocam rahat yettiğini okudum, reddit ve türk forumlarında ama detaylı paylaşır mısınız eğer bir bilgi varsa lütfen.Phantom spirit yetmiyor
bu paraya 420 artich aldık ah ah![]()
Asus ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm AMD-Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu - idefix
Asus ROG Strix LC III 360 ARGB 360mm AMD-Intel Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm İşlemci Soğutucuları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
hiç bir hava yetmiyor aslında sıvıda bile dengesiz ayar yapmak şart 7800x3d yoksa kafayı yersinPhantom spirit yetmiyor
lianli hydroshift 360 aldık artich 420 6-7 derece dağa serindi bazı sıvıların adı var malasef. artich 360 420 den dağa iyi deniyor sen düşün.İbrahim hocam sayesinde bundan almıştım 7800x3d yi soğutmuyordu garip bir skeilde
Ben alıcam ya o tv yi 180k da olsa alcam o lg yi abi.israf olursun yok olursun helak olursun yapma yapma öbür tarafı var bunun aşırı lüx haram harammm
her şey karşılıklı sana tv düşünce atimda evini başına yıkım.
alınır yaBen alıcam ya o tv yi 180k da olsa alcam o lg yi abi.
Oled vs bam başka bir şey birisi de 8k ki oh miss
Ben kullanıyorum yetmiyorHocam rahat yettiğini okudum, reddit ve türk forumlarında ama detaylı paylaşır mısınız eğer bir bilgi varsa lütfen.
Bir kaç ayar yaptım biosta ama çok işe yaramadı konuya bakacağım teşekkürlerhiç bir hava yetmiyor aslında sıvıda bile dengesiz ayar yapmak şart 7800x3d yoksa kafayı yersinani cıkış iniş bitmiyor 420 sıvılarda bile saçma ısıya çıkıyor malasef. 5 çeşit denedim hava soğutma amd pbo kapatıcan mantık kalmıyor.
baktım overlock yapıp veya kısıtlıcaktım kökünden vazgeçip 9800x3d aldım
https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-7800x3d-kullanma-rehberi--157971074 şu tarz rehber var yap dene![]()
Ben kullanıyorum yetmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç ayar yaptım biosta ama çok işe yaramadı konuya bakacağım teşekkürler
Hocalarım valla tam karar vermiştim bu yorumlarla kararsızlığa itildimbu paraya 420 artich aldık ah ahatın beni denizlere asus sevmem ama seri tatlı
hiç bir hava yetmiyor aslında sıvıda bile dengesiz ayar yapmak şart 7800x3d yoksa kafayı yersinani cıkış iniş bitmiyor 420 sıvılarda bile saçma ısıya çıkıyor malasef. 5 çeşit denedim hava soğutma amd pbo kapatıcan mantık kalmıyor.
baktım overlock yapıp veya kısıtlıcaktım kökünden vazgeçip 9800x3d aldım
https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-7800x3d-kullanma-rehberi--157971074 şu tarz rehber var yap dene
Ortak para derdin yoksa sıvı al para derdin varsa hava al geç sıvıya vericen para yerine eski işlemciyi sat yeni nesil az isinana bir modele geç örnek. En mantıklısı buHocalarım valla tam karar vermiştim bu yorumlarla kararsızlığa itildim![]()