Yanlış driver yüklemişsin sanırımArkadaşlar resimde ki gibi bu şekilde hata aldım bunu nasıl halledebilirim her şeyi güncel tutma takıntım var da.
DDU İle Driverları Sil Senin Kartına Uygun Driver'ı Baştan YükleArkadaşlar resimde ki gibi bu şekilde hata aldım bunu nasıl halledebilirim her şeyi güncel tutma takıntım var da.
yok yaklaşık 2 ay öncesinde böyle bir problem yoktu bu daha yeni çıktı böyle problem demek ki driverlar da problem yok acaba eskidiği için mi böyle uyarı veriyor eskidiyse yeni versiyonunu nasıl indircem şuan ki driverı nasıl silcem bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?Yanlış driver yüklemişsin sanırım
Driverı nasıl silcem ddu ile diyorsunda ben bilmiyorum aşama aşama söyler misin ayrıca yeni driverı nasıl indircemDDU İle Driverları Sil Senin Kartına Uygun Driver'ı Baştan Yükle
Hocam YouTube üzerinden arat ddu ile sürücü silme diye kolayca bulursun zatenyok yaklaşık 2 ay öncesinde böyle bir problem yoktu bu daha yeni çıktı böyle problem demek ki driverlar da problem yok acaba eskidiği için mi böyle uyarı veriyor eskidiyse yeni versiyonunu nasıl indircem şuan ki driverı nasıl silcem bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Driverı nasıl silcem ddu ile diyorsunda ben bilmiyorum aşama aşama söyler misin ayrıca yeni driverı nasıl indircem
Ddu İle Sürücü Nasıl Silinir Yaz Yt'yeyok yaklaşık 2 ay öncesinde böyle bir problem yoktu bu daha yeni çıktı böyle problem demek ki driverlar da problem yok acaba eskidiği için mi böyle uyarı veriyor eskidiyse yeni versiyonunu nasıl indircem şuan ki driverı nasıl silcem bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Driverı nasıl silcem ddu ile diyorsunda ben bilmiyorum aşama aşama söyler misin ayrıca yeni driverı nasıl indircem