1440p oyunculuk için minimum ekran kartı nedir?

piyasası 30 bin tl üstü olan ekran kartını 22 bin tl ye siz verirmisiniz
Fatura benim adıma diyor hem 2025 Mart'ta almış param güvende ile alırsam korkulacak bir durum yok yani öyle biliyorum testleri yapar onayı veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada görüntülü aramada kargoya verir kargocunun verdiği makbuzu sana gösterir sonra sen parayı atarsın diyor

Fatura benim adıma diyor hem 2025 Mart'ta almış param güvende ile alırsam korkulacak bir durum yok yani öyle biliyorum testleri yapar onayı veririm.

Yada görüntülü aramada kargoya verir kargocunun verdiği makbuzu sana gösterir sonra sen parayı atarsın diyor
bakalım dene şansını en fazla polisle ugraşırsın ama olursa efsane sahibi olursun kelepire

fiyat düştü çek

Hocam paramgüvende ile 2 aylık 9070xt 22k alıyorum sanırım
İkinci el piyasası ile uğraşmıyorum ben, hiç alışveriş yapmadığım için bilemeyeceğim. Ancak Coolwine sesi vardır, yada başka bir şey bilemeyeceğim. en ucuz 30k 'dan çıktı 9070xt saphire ve asus'un , sonra bir tık fiyatları artarak deli gibi satıldı. Sadece bunu biliyorum. 22k piyasanın çok altında bir 9070xt fiyatı.

fiyat düştü çek

Hocam cidden düşmüş alınabilir ama araştırmam lazım bu modeli

fiyat düştü çek

İkinci el piyasası ile uğraşmıyorum ben, hiç alışveriş yapmadığım için bilemeyeceğim. Ancak Coolwine sesi vardır, yada başka bir şey bilemeyeceğim. en ucuz 30k 'dan çıktı 9070xt saphire ve asus'un , sonra bir tık fiyatları artarak deli gibi satıldı. Sadece bunu biliyorum. 22k piyasanın çok altında bir 9070xt fiyatı.
Resimleri attı kart kapalı kutu

Hocam cidden düşmüş alınabilir ama araştırmam lazım bu modeli

Resimleri attı kart kapalı kutu
Kart eve geldikten sonra video açık şekilde kutusunu aç, video açık kalsın sisteme tak testlerini yap bir sorun olursa iade edersin.

Onu yapacağım hocam hazır sistem olarak 40 a gelirse 9070 alacağım olmadı sıfır ekran kartı alıp diğer parçaları 2. El alacağım

Hocam 9070 toplana bilirmi 40k bütçede

Hocam daha ucuz değilmi 800tl

Hocam 9070 5070 den daha güçlü

Hocam 30k değilki 28k bu benim için iyi fiyat 8400f ile topladığın zaman 42k yapıyor
9070 5070ten bir tık daha güçlü olabilir ama sen neredeyse her oyunda dlss veya frame gen açacaksın, bu yüzden 5070 öne geçecek ve daha iyi grafik+performans alacaksın. Bunun dışında rtx olan herhaangi bir oyunda 5070 açık ara önce. Bunları hiç kullanmayacağın cs gibi oyunlarda da zaten 300fps alacaksın. Son olarak amd gibi bir hedefin varsa 3-4 daha koyup xt almak daha mantıklı, bu fiyat farkına göre büyük fark var. düz 9070 f/p olarak kötü bir kart. xt dersen düşünmeden al derim.

9070 5070ten bir tık daha güçlü olabilir ama sen neredeyse her oyunda dlss veya frame gen açacaksın, bu yüzden 5070 öne geçecek ve daha iyi grafik+performans alacaksın. Bunun dışında rtx olan herhaangi bir oyunda 5070 açık ara önce. Bunları hiç kullanmayacağın cs gibi oyunlarda da zaten 300fps alacaksın. Son olarak amd gibi bir hedefin varsa 3-4 daha koyup xt almak daha mantıklı, bu fiyat farkına göre büyük fark var. düz 9070 f/p olarak kötü bir kart. xt dersen düşünmeden al derim.
Kötü değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,118
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri