Yardım Claw's Spectrum K1 Alınır mı?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,420
Bütçe
99999
Mekanik klavye tarzı bir ürün arıyordum bu ürünü gördüm alınır mı? Yada 2000 ila 4500 alınabilir mekanik klavye önerisi de alabilirim. https://app.hb.biz/zQAvfA4j81zZ %75 üzeri knoblu falan iyi gider.

NABI koduyla 32 dolara düşüyor beklerim derseniz bunu alın geçin

siteye mail olarak bunun ingilizce halini atın

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:

NABI koduyla 32 dolara düşüyor beklerim derseniz bunu alın geçin
Kaç güne geliyor hot swap mi knob yok ama dandik gibi sanki marka hakkında bilgim yok elbette.

Kaç güne geliyor hot swap mi knob yok ama dandik gibi sanki marka hakkında bilgim yok elbette.
klavye hotswap marka TR'de bilinmiyor ama kaliteli bir marka duymamış olabilirsiniz şu konudan takip edin daha detaylı

klavye hotswap marka TR'de bilinmiyor ama kaliteli bir marka duymamış olabilirsiniz şu konudan takip edin daha detaylı
Hocam knoblu yok mu

Hocam knoblu yok mu

Tr de satılan yok mu hocam beklemek yoruyor beni

Tr de satılan yok mu hocam beklemek yoruyor beni
Var tabi.

Var tabi.

Royal nedense bana kalitesiz gibi geldi kullanmadım elbette ajazz yada aula f75 daha iyidir diye düşünüyorum Royal dense maymun sitesini bilmiyorum hocam yok mu amazon hb ty gaming gen tr de satılan falan

Royal nedense bana kalitesiz gibi geldi kullanmadım elbette ajazz yada aula f75 daha iyidir diye düşünüyorum Royal dense maymun sitesini bilmiyorum hocam yok mu amazon hb ty gaming gen tr de satılan falan
Royal fiyatına göre gayet iyi aslında da bütçem yetiyo dersen f75 yada ak820 max/pro falan biraz daha iyi olur tabi. Üst mesajda linkleri var hocam zaten hepsinin.
Aulayı da istediğin siteden alabilirsin, amazonda da var hbda da var. İstediğini seç akakçedeki linklerden.

Royal fiyatına göre gayet iyi aslında da bütçem yetiyo dersen f75 yada ak820 max/pro falan biraz daha iyi olur tabi. Üst mesajda linkleri var hocam zaten hepsinin.
Aulayı da istediğin siteden alabilirsin, amazonda da var hbda da var. İstediğini seç akakçedeki linklerden.
Aula F99 kullandım tek eksisi knob yok üzdü beni F75 de kullandım numpad yok knob var oda numpad yok diye üzdü. MCHOSE ACE60 pro siyah %60 vardı oda üzdü küçük diye . En sonunda gidip razer Black widow V4X yada V4 alcam ama hot swap değil sanırım ve kablosuz mod yok üzüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,469
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri