samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 550
Bu sistemde iade vs olmaması gerekir sistem parayı elinde tutacak eğer ürün sahte değilse satıcıya verecek.Beğenmemek falan bahane olmayacak
Dümenden bi sistem var, 2 gün sana ürün geri ulaştıktan sonra süre veriyor. Fakat bir problem varsa mesela biz bir şey yapamayız diyorlar. Benim ürünümü korumuyor ama karşı tarafın parasını koruyor üstüne beni korumadığı halde pg komisyonunu benden de alıyor. Böyle saçma sapan bir sistem.Bu sistemde iade vs olmaması gerekir sistem parayı elinde tutacak eğer ürün sahte değilse satıcıya verecek.Beğenmemek falan bahane olmayacak
Ben sorun yaşamadım ancak satıcıyı hiç önemsemiyorlar. Elden vermek hala en mantıklısı görüp alıyor sonuçta. Umarım sorun olmaz hocam.Dostlar herkesin başına gelen benimde başıma geldi aslında.
Ama daha tam dolandirildim mi bilmiyorum.
Samsung'dan monitör almıştım.
Yanında da hediye buds 3 kulaklık yolladılar.
Bende açıkçası bu aralar nakite ihtiyacım olduğu için param güvende ye koydum hızlı ticaret olsun diye.
Sıfırı 2500 lira falan iken bende 2100'e sattım.
Kulaklığı hiç acmamistim zaten.
Neyse kutulayip kargoladim.
Ama alıcı bugün iade istemiş. Neden istedin dediğimde işte ürünü beğenmedim sesini falan demiş.
Bende alıcıya işte ürünü ben sıfır olarak sattığımi bu sebeple ürünü açtığını belirttim.
Hemen sarı site ile iletişime geçtim ve bana iade reddetme olmadığını alıcının bu hakkının olduğunu eğer üründe kusur varsa tutanak tutup yasal yollara başvurmak gerektiğini söylediler.
Ama anladığım kadarı ile sorun sıfır ürünü acmasinda. Bu bir suç değil.
Çünkü adamlar biz araciyiz diyorlar.
Ama bir diğer korkum sahtesi ile yollaması.
Çünkü 300-400 liraya sahteleri var bir sürü.
O zaman yasal yollara basvurabiliyorum galiba.
Gelince tutanak tutun dedi ama kargo firmaları genelde hiç uğraşmak istemiyor.
Keşke dolap ile satsaydim.Yani Dolap uygulaması bile satıcıya güven sağlıyor. Ben sıfır ürün satmıştım iade istemişlerdi. Ürün sıfır dedim tabi ki video falan vardı. Sıfır açılan ürünü iade almayacağım demiştim. Dolap uygulaması da haklı bulmuştu. PG bir kere daha ne olduğunu gösterdi
Umarım alan kişide Allah korkusu vardır yoksa g.o bende sahibindende problem yaşadım ilgi alaka sıfır herkes birbirine aktarıyor icraat sıfırDostlar herkesin başına gelen benimde başıma geldi aslında.
Ama daha tam dolandirildim mi bilmiyorum.
Samsung'dan monitör almıştım.
Yanında da hediye buds 3 kulaklık yolladılar.
Bende açıkçası bu aralar nakite ihtiyacım olduğu için param güvende ye koydum hızlı ticaret olsun diye.
Sıfırı 2500 lira falan iken bende 2100'e sattım.
Kulaklığı hiç acmamistim zaten.
Neyse kutulayip kargoladim.
Ama alıcı bugün iade istemiş. Neden istedin dediğimde işte ürünü beğenmedim sesini falan demiş.
Bende alıcıya işte ürünü ben sıfır olarak sattığımi bu sebeple ürünü açtığını belirttim.
Hemen sarı site ile iletişime geçtim ve bana iade reddetme olmadığını alıcının bu hakkının olduğunu eğer üründe kusur varsa tutanak tutup yasal yollara başvurmak gerektiğini söylediler.
Ama anladığım kadarı ile sorun sıfır ürünü acmasinda. Bu bir suç değil.
Çünkü adamlar biz araciyiz diyorlar.
Ama bir diğer korkum sahtesi ile yollaması.
Çünkü 300-400 liraya sahteleri var bir sürü.
O zaman yasal yollara basvurabiliyorum galiba.
Gelince tutanak tutun dedi ama kargo firmaları genelde hiç uğraşmak istemiyor.
Emin ol çoğu tırsak köylü kurnazı (köylü milletin efendisidir). Arkadaşım PS4 sattı çocuk içini açıp birşeyler yapmaya çalışmış sonra zarar verip geri yollamış, arkadaşım bunu çocuğa belirtti çocuk arkadaşımı engelledi sonra. Arkadaş gitti çocuğu thh ye verdi önce sahibindeni arayıp süreci dondurdu THH kağıdını yollayarak sonra çocuğa bilgi gidince çocuk kendisi başka numaradan ulaşıp korkudan sıfır ps4 parası ödemeyi bile teklif etmiş. Ben kendim içini açmaya çalıştım vs diyip itiraf etmiş. Sahibinden sistemi zaten saçma sapan bi sistem orası ayrı konu.Umarım alan kişide Allah korkusu vardır yoksa g.o bende sahibindende problem yaşadım ilgi alaka sıfır herkes birbirine aktarıyor icraat sıfır![]()
Konuştum arkadaş ile olayı anlattım.Umarım alan kişide Allah korkusu vardır yoksa g.o bende sahibindende problem yaşadım ilgi alaka sıfır herkes birbirine aktarıyor icraat sıfır![]()