❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Mailde yığılma olduğu için yüksek ihtimalle çoğu kişinin maillerini görmediler şuan ürünü kargoya verilmeyip maile cevap yazılmayan varsa hızlıdan şu linke gönderdiğiniz mailin aynısını yazın.

Hocam sizinki kargoya verilmiş mi ?

Beyler maile dönüş yapılmayanlar için
TR gidecek tüm ürünler Yuna verildi bilerek
Vergisinde halletmişlerdir 1 tane maile dönüş var çünkü

gönderdiğim yazı ve altta aldığım cevap
Ekran görüntüsü 2025-06-17 155400.webp
Ekran görüntüsü 2025-06-17 155511.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gönderdiğim yazının alt kısmında bilgilerim var tabii orayı kestim

hediye olarak gönderin diye mail atmanıza gerek yok adamlar yapamayız demişler zaten 1 kere

Hocam benimki kargoya verilmiş yunexpress olduğuna göre faturada da 15-20 dolar mi göstermişlerdir

Arkadaşlar sipariş takibini nereden sağlıyorsunuz bende hala onaylandı yazıyor da

Dün gece verdim siparişi maile döndüler herşeyi Hallettik diye mail'de attılar

Olabilir

Sipariş takibine nereden bakıyorsun kanka ben maile gelen linkten bakıyorum
Siteye girip sol üstte 3 yatay çizgiye tıklayıp My Account altında ismin olması lazım.Oraya tıklayıp açılan yerde klavyeye tıklayınca durumun gözükmesi lazım.

Ekler

• Screenshot_20250617_162232_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250617_162232_Samsung Internet.webp
    41.9 KB · Hit: 38
Arkadaşlar size bu gelen mail mesajlarını anladım da siz ne zaman mail attınız da ne zaman dönüş sağladılar size benim hemen hemen 2:30 saat oldu dönüş yok

Bir de sizin sipariş numaranız tarih ile mi başlıyor ben order confitmed’in yanında YQ’lu bir şey vardı onu yazdım şimdi mailime bakıyorum tarihli bir sipariş numarası gibi bir şey var hangisi

Sipariş numarasını yanlış yazmışım heralde tekrardan mail atacağım az sonra beni biri bilgilendşrebilir mi

Arkadaşlar size bu gelen mail mesajlarını anladım da siz ne zaman mail attınız da ne zaman dönüş sağladılar size benim hemen hemen 2:30 saat oldu dönüş yok

Bir de sizin sipariş numaranız tarih ile mi başlıyor ben order confitmed’in yanında YQ’lu bir şey vardı onu yazdım şimdi mailime bakıyorum tarihli bir sipariş numarası gibi bir şey var hangisi

Sipariş numarasını yanlış yazmışım heralde tekrardan mail atacağım az sonra beni biri bilgilendşrebilir mi
Sitedeki hesap simgesine tıkla orada siparişin ve sipariş numaran yazıyor. Sipariş numaraları 2025'le başlar.

Geri