Yardım Kasa renk sorunu (Airhawk Duo)

Dediğim şey yüzünden. Kablolar 6 pin. 3+3 lakin PWM dönüştürücü de var galiba 4 pin to 4 pin
Sen ne diyon' la?
ARGB ile alakası yok dediklerinin :D.
Kontrolcüye güç gidiyor, fanlar dönüyor ama ARGB ışıklar yanmıyor.

Sen ne diyon' la?
ARGB ile alakası yok dediklerinin :D.
Kontrolcüye güç gidiyor, fanlar dönüyor ama ARGB ışıklar yanmıyor.
6 pin fanlar renk için var. Kendi kasamınkiler de 6 pin. Sadece kontorlcüye taksam bile tek renk yanıyor :D SW bağlayınca ise modları var.

Vallahi kasaya tekme atacam acıyorum verdiğim paraya zaten kırmızıyken de değiştiremiyordum şimdi tam gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 pin fanlar renk için var. Kendi kasamınkiler de 6 pin. Sadece kontorlcüye taksam bile tek renk yanıyor :D SW bağlayınca ise modları var.
Benim de yanarken reset sw anakarta bağlıydı

Hal çaresi yok mu bunun hocam önceden nasıl tek renk dönüyordu ek bir kablo çıkarıp takmadım her şey yerli yerinde

Aerocool Ore Saturn kasa vardı ön fanların hiçbiri dönmüyordu ön paneli söküp fanları kontrol ettiğimde fan motoru dönüyor ama fanlar yerine oturmamıştı biraz elimle bastım fanları motora oturttum çalışmıştı onun gibi bağlatı sorunu olabilir kablolarda bir kontrol et istersen argb kablolarını

pardon senin fanlar yanıyor renk deyiştirmiyor

Aerocool Ore Saturn kasa vardı ön fanların hiçbiri dönmüyordu ön paneli söküp fanları kontrol ettiğimde fan motoru dönüyor ama fanlar yerine oturmamıştı biraz elimle bastım fanları motora oturttum çalışmıştı onun gibi bağlatı sorunu olabilir kablolarda bir kontrol et istersen argb kablolarını

pardon senin fanlar yanıyor renk deyiştirmiyor
Hocam işin kötüsü fan dönüyor ve argb kablosu hangisi hiçbir fikrim yok.

Anakart BIOS güncel değil diyecem anakartsız oluyor bunlar.

Hocam işin kötüsü fan dönüyor ve argb kablosu hangisi hiçbir fikrim yok.

Anakart BIOS güncel değil diyecem anakartsız oluyor bunlar.
Reset kablosunu kontrolcüye bağla 3 saniye basılı tut.
Renk görürsen bırak basılı tutmayı sonra 1 kere bas olucak mı

ben şöyle Aerocool sitesinden kasanın kullanma kılavuzunu buldum bir bakın isterseniz aşşağıda user manual yazıyor

ben şöyle Aerocool sitesinden kasanın kullanma kılavuzunu buldum bir bakın isterseniz aşşağıda user manual yazıyor

İlginiz için sağolun

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    308.8 KB · Hit: 42

Ekler

• türk.png
    türk.png
    388.1 KB · Hit: 57
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri