Merhaba oyun için oğluma laptop alacağım 35 40 k bandında yardımcı olur musunuz kendisi casper excalibur G870 istedi emin olamadım şimdiden teşekkür ederim
Excalibur, Monster gibi markalardan uzak durulmalı bence.Merhaba oyun için oğluma laptop alacağım 35 40 k bandında yardımcı olur musunuz kendisi casper excalibur G870 istedi emin olamadım şimdiden teşekkür ederim
Merhaba oyun için oğluma laptop alacağım 35 40 k bandında yardımcı olur musunuz kendisi casper excalibur G870 istedi emin olamadım şimdiden teşekkür ederim
casper excalibur hp almayin lutfenMerhaba oyun için oğluma laptop alacağım 35 40 k bandında yardımcı olur musunuz kendisi casper excalibur G870 istedi emin olamadım şimdiden teşekkür ederim
Eğer güzel bir hediye vermek istiyorsanız, bütçe de çıkıyorsaMerhaba oyun için oğluma laptop alacağım 35 40 k bandında yardımcı olur musunuz kendisi casper excalibur G870 istedi emin olamadım şimdiden teşekkür ederim
Bütçeyi biraz aşıyor sanki hocam 20 bin TL falanEğer güzel bir hediye vermek istiyorsanız, bütçe de çıkıyorsa
oldu mu sence kralEğer güzel bir hediye vermek istiyorsanız, bütçe de çıkıyorsa
Evet ya bütçe zorluyor teşekkür ederim yinede Asus önerir misiniz? model hangisi olurBütçeyi biraz aşıyor sanki hocam 20 bin TL falan
asus sizi uzmezEvet ya bütçe zorluyor teşekkür ederim yinede Asus önerir misiniz? model hangisi olur
Bakin burada sayfa iki ye gectiginizde 30-45 arasi guzel pcler gorunmekte bir goz atinEvet ya bütçe zorluyor teşekkür ederim yinede Asus önerir misiniz? model hangisi olur