❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hangi ilde bekletildi. Ben böyle olaylara başka tarz bakıyorum. Asalak gümrükcü kargoyu en arkaya attığı ve üstüne sürekli yeni mal geldiği için orda kalma ihtimali var gibi düşünüyorum. kötü düşünmemek lazım awefawlpfwaf
İstanbulda kalmış , dediğiniz gibi olabilir belki ama 2 kargo da 3 gün arayla geldi ikisi de hala bekliyor muhtemelen bir sıkıntı var , aylık gümrük hakkım da dolmamış özellikle onu kontrol ettim

tekrar mail attım. siparişim kargoya verilmedi bi zahmet verin diye :D

Kargoya verilmiş şimdi mesaj geldi

kargo maili geldi güzel bu arada sağlam stok varmış cidden
Tahmini kaç günde gelir bilen var mıdır? Uzun zamandır yurtdışı ürün almadım

YunExpress ile verilmiş kendilerine az sonra teşekkür Mail’i göndereceğim

Hele şükür la dün verilmesi gerekdi de neyse

şöyle övünce bi mantıklı geldi 10k mah batarya pixel ekran falan bi tane daha mı alsam ya :D
Ben 2-3 yıldır al sat yapan bi insanım en az 100 200k koymuşumdur. Gümrük düzenlenmesinden sonra saldım hatta 2. el ürün alıp bile sattım. Bana güven en kötü 3Kya koysan peynir ekmek olacaktır. Ama piyasanın oturması gerekir alıp beğenmeyip satanlar ya da al sat yapan forumcular çıkacak. Sarı sitede 3kya trink satabileceğin zaman gelir. Bu arada benim klavye kargoya verilmiş şimdi mail geldi arkadaşlar.

Arkadaşlar konuyu yeni görüyorum. Alsam bir sıkıntı olur mu şu an, ayrıca alınabilecek hangi klavye var, link alabilir miyim? Bu konunun başında ki klavyeyi pek beğenmedim.

Ben 2-3 yıldır al sat yapan bi insanım en az 100 200k koymuşumdur. Gümrük düzenlenmesinden sonra saldım hatta 2. el ürün alıp bile sattım. Bana güven en kötü 3Kya koysan peynir ekmek olacaktır. Ama piyasanın oturması gerekir alıp beğenmeyip satanlar ya da al sat yapan forumcular çıkacak. Sarı sitede 3kya trink satabileceğin zaman gelir. Bu arada benim klavye kargoya verilmiş şimdi mail geldi arkadaşlar.
haklısınız hocam hiç olmadı parayı tlden klavyeye çevirmiş oluruz klavye her türlü 1300 tlden pahalı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,905
Üyeler
188,336
Son üye
kriptomor
Geri