İnsta veya tel ver hocamSatın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
Hocam bios pilini tak çıkar yapSatın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
Bios pili çözümSatın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
Çıkarttınmı tel veya insta ver göstereyimŞimdi çıkarmayı denedim başaramadım sen hallettin mi?
Burdan anlatamamÇıkarttınmı tel veya insta ver göstereyim
Hocam bende aradım bios pili çıkarın diyolar çözüm bu bi iletişim bilgisi verin görüntülü göstereyimYok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
Versene hocamYok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
Başta açılırken öyleydi şimdi 1 2 saniye dram ışığı turuncu yanıyor sonra tamamen gidiyor ram testi yap psu testi yap aklına gelebilecek herşeyin testini yap hata varmı bak ben birüsürü test kullandım 1 tane bile hata bulmadı çok şükürBenim de pc açılırken sarı ve kırmızı ışık yanıp 10-15 saniye sonra sönüyor. Bu normal bir şey mi?
Dm bak reisBaşta açılırken öyleydi şimdi 1 2 saniye dram ışığı turuncu yanıyor sonra tamamen gidiyor ram testi yap psu testi yap aklına gelebilecek herşeyin testini yap hata varmı bak ben birüsürü test kullandım 1 tane bile hata bulmadı çok şükür
Naptın hocamYok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
Yazsana reisŞimdi çıkarmayı denedim başaramadım sen hallettin mi?
Reis yazsanaSatın aldığım yerin teknik desteğine yazdım hala cevap bekliyorum
HocamYok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler
Neaxy naptınYatağın üstünde duruyor PC bir şey yaptığım yok![]()
Yaz artıkYok çıkarmadım bu teknik destekten cevap bekliyorum onlara bakacağım belki ramler sorunludur yeni gonderirler