Aşırı zayıfım ne yapmam gerekli?

Arkadaşlar selam. 16 yaşındayım, boyum ortalama 170 civarı. 45 kiloyum belki o kadar bile olmayabilir tartılmayalı uzun zaman oldu. Bir deri bir kemiğim, güç desen yok, fizik desen yok. Ne yapmalıyım, nasıl beslenmeliyim, spora başlamalı mıyım? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Fitnessda 1 2 yil vakit gecirmen lazim.
Haftada 4 5 kez fitnessda olman lazim. Gunde 4 5 bin kalori beslenmen lazim.
Dahiliye pol. gidip kan testi vermen lazim.
Takviye vitamin mineral alman lazim.
Duzgun saglikli beslenmen lazim.
YApay zeka veya diyetisyenle duzenli kalori takip etmen lazim.

Lazim da lazim.

Bunlarin en az yarisini yapip en az 1/1.5 yil sonra anca ise yarar. 3 5 ayda olacak is degil.

Ekonomik durumunuz iyiyse diyetisyene gidebilirsin.

Hocam onu bende duymuştum tam olarak nasıl yapmak gerekiyor ne kadar süt ve kaç ml
Ne ml'i kanka süt cici bebe daya geç işte ml hesabı neden yapasın bunun için.

Fitnessda 1 2 yil vakit gecirmen lazim.
Haftada 4 5 kez fitnessda olman lazim. Gunde 4 5 bin kalori beslenmen lazim.
Dahiliye pol. gidip kan testi vermen lazim.
Takviye vitamin mineral alman lazim.
Duzgun saglikli beslenmen lazim.
YApay zeka veya diyetisyenle duzenli kalori takip etmen lazim.

Lazim da lazim.

Bunlarin en az yarisini yapip en az 1/1.5 yil sonra anca ise yarar. 3 5 ayda olacak is degil.
Yakın bir zamanda kan değerlerime baktırmayı düşünüyorum. Gerekirse vitamin takviyesi kullanacağım. Kilo almak için, spor yapmasam bile gainer kullanmak mantıklı mı? Ya da doğru bir şey mi? Yoksa cici bebe vs. yeterli olur mu?

Hocam yiyebilsem kilo alırdım zaten yiyemiyorum.
Doktora görün midende bakteri olabilir sindirim sisteminde bir şey olabilir. Eğer bunlarda bir sorun olmadığına eminsen "yiyemiyorum" demeyeceksin yemezsen kilo alamazsın zaten.

19 a kadar dayan askerden muah olduktan sonra kilo al :D
Hayatta dayanamam. Okuldakiler zorbalıyor bu olmasa bile kendim rahatsız oluyorum. Bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum artık zamanı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yağ kazanırsın yanında spor da yaparsan kas da kazanırsın
Şekerden nasıl yağ oluyor ki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doktora görün midende bakteri olabilir sindirim sisteminde bir şey olabilir. Eğer bunlarda bir sorun olmadığına eminsen "yiyemiyorum" demeyeceksin yemezsen kilo alamazsın zaten.
Peki. Sorun var mıdır bilmiyorum ama çok yesem bile çabuk acıkıyorum.

O kiloyla fizik kazanmak çok zor dostum. Önce youtube dan yapabileceğin kilo aldıracak Shake videolarına bak kilo alınca yavaştan spor yapmaya başla
ne alaka, ağırlık antrenmanı olmadan hayal gücüyle mi kas kazanacak

Geri