🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

Hocam mobil uygulamada tarifa kısmında ultimate fiber paketi yazıyor fiber sanırım uygun olur mu? Diğer sorular hakkında bilginiz varsa cevaplayabilir misiniz?
paket adları yanılıtıcı olabiliyor fiber dese bile vdsl oluyor. modemin arka kısmında dsl kablosu var mı ona bakın

Hocam 3 kablo var güç, 1 tane bilgisayar ethernet bide WAN'a bağlı bi kablo var fiber olmuyor ozaman sanırım değil mi?
hocam modem yanında farklı bir cihaz daha var mı yoksa bile bazı cihazlarda gpon modeme gömülü fiber kablo yoksa fiber değildir. modemin arka kısmının fotosunu atarsanız daha iyi anlarız

hocam modem yanında farklı bir cihaz daha var mı yoksa bile bazı cihazlarda gpon modeme gömülü fiber kablo yoksa fiber değildir. modemin arka kısmının fotosunu atarsanız daha iyi anlarız
1750278140186.webp

Hocam mavi kısımda WAN yazıyor yanında herhangi başka bir kutu yok.

Bir şey sormak istiyorum bizim internet 1000mbps TT nin kendi verdiği modem yetiyor bu veya buna benzer wifi 7 vs. Olan modemleri alınca nasıl bir değişiklik oluyor?

Alıntıyı görüntüle
Hocam mavi kısımda WAN yazıyor yanında herhangi başka bir kutu yok.
büyük ihtimalle çalışacaktır çünkü wan portu bu satılan cihazda da var firmanın verdiği kullanıcı adı şifreyi routera girerseniz sorunsuz kullanırsınız ama 100mbps internet için değer mi orası size kalmış.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum bizim internet 1000mbps TT nin kendi verdiği modem yetiyor bu veya buna benzer wifi 7 vs. Olan modemleri alınca nasıl bir değişiklik oluyor?

kablosuz hız testi yaptığınızda yüksek hızlar görüyorsanız çok etkilemeyebilir çok cihaz baglanmıyorsa veya. süperonline kendi huwaei modeminde 400-500mb kablosuz hızları alırken aynı oda içinde 900 civarı hız alıyorum testlerde

Geri