2026 yks için yaz programını nasıl yapabilirim

Bu sıcakta dershane sıfır verim olur 11 de çalışmışsın düzeni en rahat oturabilecek kişisin hiç çalışmamış olsan bile dershaneye gerek yok yine düzen oturtursun dershane büyük bir zaman kaybıdır
Tyt matın 20 üstü ise bende problem fasikül ve denemeler ile hallolur+ olarak kaliteli soru çözüm videolarına bakılabilir gibi
20 üstü değil hocam 10 falan yaptım en son ama fen iyiydi 10 küsür geldi o sıfır tyt çalıştım 11de 57 net mi ne yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dershane kaydını geç olmadan sil.
sana yaşanıcakları söyliyeyim
saat 8 de okula gidiceksin saat 4te okulun biticek hop direkt dershaneye 3 saat ordan saat 8 de evde olucaksın . evin uzaksa bittin.
açsın yemek yiyim diceksin 8.30 oldu saat yemekten sonra yorgunluk, ağırlık çökücek 1 saat kestiriyim diceksin. oldu sana 9.30 direkt derse başlıcaksın 2 saat ders çalışcan sonra yorgunluktan gözlerin kapanmaya başlıyor ve son
yani 365 günün böyle dışarıda zombi gibi geziceksin
demem o ki benim tek pişmanlığım 12de dershaneye gitmektir. okul ile birlikte YÜRÜMÜYOR. mental dayanmıyor.
artık her konuya her bilgiye internetten erişebiliyorken para ve zaman kaybından başka bir şey değil.
dershaneyi bende önermem dostum

sağlam arkadaşların varsa düzenli kütüpahneye gitmek çok güzeldir
arkadaşlar dershane tüm yıl değil tüm yıl gitmeyi de düşünmüyorum zaten sadece yazın aldım.
ama hayatımda birkaç kere kütüphaneye gittim hiç verim almadım molasız 4 saat falan çalışıyorum genelde.

Dershane büyük pişmanlıktır. Dershane bıraktığım gibi netlerim yükseldi. Sen şimdi başlasan dershaneye gidince onlar da sıfırdan başlayacak al sana zaman kaybı. Tekrar falan değil bu direk zaman kaybı. Tekrar biyo hariç soru branş denemesi veya bol soru çözerek olur. Yazın kesinlikle geometri bitir . Sadece ona bakmadım en büyük pişmanlığım. Şu anda 95 tyt 60 ayt yapıyorum. Geometri olsa rahat 100 70 yaparım. Feni de özellikle fizik bitir. En geç Ekim ayında tyt mat denemelerine başla o zamana kadar da yaz bitmeden bitir konuları. Şu anda da haftada 2 3 tyt sos denemesi çöz zaman ilerledikçe günde max 1 olacak şekilde arttır aynı şey fen için de demek isterdim ama konuların yarısı bitmediyse başlama. En geç 1. Ara tatilde de ayt mat başla. Ben 12ye geçtiğim yaz trigo 1 bitirmiştim genelde de fullüyom. 11 fen derslerini de Tekrar yap. Fiziğe biraz fazla önem ver yorum gücün yüksek olsun. Kimyada tüm sorular hep aynıdır değişmiyor. Biyo sakın 2. döneme bırakma.
çarşamba günü tyt mat paragraf ile bir giriş yapmayı düşünüyorum. temmuzda başlasam ağustosta falan bitmese bile 1.5 ayda biter mi yaz sonu da bir 11 tekrarı atmayı düşünmüştüm.

Tyt de eksiklerin azsa ağustos sonu bile yeter bir sayısalcı için en önemli şey tyt. Eğer tyt fen mat konuları hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen bu direkt ayt yi etkiliyor. O yüzden ilk önce güzel bir temel at özellikle matematikte sonra ayt konularını sindire sindirehalledersin.
fende az buz hatırlıyorum da mat harbiden kötüydü ben çok çalışmamıştım 9 10 da 11de adam akıllı çalışmaya başladım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
20 üstü değil hocam 10 falan yaptım en son ama fen iyiydi 10 küsür geldi o sıfır tyt çalıştım 11de 57 net mi ne yaptım

arkadaşlar dershane tüm yıl değil tüm yıl gitmeyi de düşünmüyorum zaten sadece yazın aldım.
ama hayatımda birkaç kere kütüphaneye gittim hiç verim almadım molasız 4 saat falan çalışıyorum genelde.

çarşamba günü tyt mat paragraf ile bir giriş yapmayı düşünüyorum. temmuzda başlasam ağustosta falan bitmese bile 1.5 ayda biter mi yaz sonu da bir 11 tekrarı atmayı düşünmüştüm.

fende az buz hatırlıyorum da mat harbiden kötüydü ben çok çalışmamıştım 9 10 da 11de adam akıllı çalışmaya başladım.
Şimdiden yavaş yavaş başla. 11 tekrarına da başla.

dershane kaydını geç olmadan sil.
sana yaşanıcakları söyliyeyim
saat 8 de okula gidiceksin saat 4te okulun biticek hop direkt dershaneye 3 saat ordan saat 8 de evde olucaksın . evin uzaksa bittin.
açsın yemek yiyim diceksin 8.30 oldu saat yemekten sonra yorgunluk, ağırlık çökücek 1 saat kestiriyim diceksin. oldu sana 9.30 direkt derse başlıcaksın 2 saat ders çalışcan sonra yorgunluktan gözlerin kapanmaya başlıyor ve son
yani 365 günün böyle dışarıda zombi gibi geziceksin
demem o ki benim tek pişmanlığım 12de dershaneye gitmektir. okul ile birlikte YÜRÜMÜYOR. mental dayanmıyor.
artık her konuya her bilgiye internetten erişebiliyorken para ve zaman kaybından başka bir şey değil.
Benim arkadaşım da gidiyordu.
Eve akşam 8 9 da mı ne geliyormuş. Sonrası yemek yatış zaten. Doğru düzgün çalışacak ne kalıyor ki?
Gittiğine de memnun değildi

günlük hangi dersleri koymam lazım hem tyt hem 11 gidebilir miyim mesela ? 4 6 saat arası yeterli olur mu ?
Ben hem tyt hem 11 yapıyordum 5 saat yeterliydi. Bir günde 8 saat falan çalışmaya gerek yok şimdiden aylık saatine bakınca günlük +5 ise tamamdır

Adamım be
Temmuzda dershanem başlıyor ama hem dershaneye gitmeden önce hem de dershaneye giderken yapmak istiyorum daha önceden giren kişiler veya şu an yapanlar biraz yardım edebilirse güzel olur.
bence föy alın çalışın derim.
Youtube kanallarına dönmüş artık ben föyleri seviyordum .
TYT denemeleri çözebilirsiniz.
Kısacana bence TYT çalışın.
deneme çözün konulara bakın hangileri yanlışsa o konuları tamamlayın bitince gene deneme çözün aynı şeyi tekrar edin

Ben hem tyt hem 11 yapıyordum 5 saat yeterliydi. Bir günde 8 saat falan çalışmaya gerek yok şimdiden aylık saatine bakınca günlük +5 ise tamamdır
hocam önce tyt sonra 11 konularını baştan falan mı yapıyordunuz

• Beğen
hocam önce tyt sonra 11 konularını baştan falan mı yapıyordunuz
Ben adam akıllı çalışmaya 1 temmuzda başladım. O gün mert hoca 70 günde vdk başlamıştı ağustos ortasına kadar günü gününe gittim sonra lant olası dershane açıldı çoook aksadı. Hatta pkob kısmını hâlâ izlemedim zaten yapamıyorum diye.
Bayramda dr biyoloji tyt kitaplarını almıştım 1 temmuzdan önce ona başladım kalıtım kadar bitirdim. Kalıtım soru üstünden tekrar ederek öğrendim.
Haziran sonu copyye gitmiştim o zaman bilgi sarmal tyt ayt kimya,ayt fizik, tyt mat,dr biyoloji ayt kitapları(2024) gerisini hatırlamıyorum. 11den kalma benim hocam ayt kimya fizik kitapları vardı zaten . İlk konuları çok iyi bildiğim için direkt sorularına geçtim. Bunları da günde 3-4 saat olacak şekilde temmuz öncesi başlamıştım.

1 temmuzdan itibaren tyt mat kampı başladığından ona da zaman ayırdım günde 5-6 saat oldu. Haftada 1 2 günde oyun oynuyordum. Ben aynı anda hem 11 hem tyt başlamıştım. Ağustos ayında mert hoca geometri çıkacakmış ama bence geç bir zaman. Eyüp b de ağustosta başlamıştı dershane başladığından o da öyle kaldı. Bir de bizim okulda yoklama günü gününe giriliyor hiç adam kayırma yok. Bombok bir dönemdi yani. Telefon izni zaten yoktu. Normalde telefonda video izlerdim şimdi evden dışarıda olduğumdan şarjı gitmiyordu tablet aldım Ekim ayında mecbur. Daha sonra bir şekilde tablet izni aldık anca düzen kurabildim. Eğer imkanın varsa okuldan ve dershaneden uzak dur. Zaman israfına başka bir şey değiller. YouTube'da çok daha iyi hocalar var. Telegramda yüzlerce pdf var.

Neyse biraz konudan saptım ama aynı anda hem 11 hem tyt rahat gidiliyor. Önemli olan olabildiğince erken konuları bitirip tüm soruları çözmek. Yazın tüm tyt hem 11 tekrarı biterse 12ye de başlayabilirsin.

Ben adam akıllı çalışmaya 1 temmuzda başladım. O gün mert hoca 70 günde vdk başlamıştı ağustos ortasına kadar günü gününe gittim sonra lant olası dershane açıldı çoook aksadı. Hatta pkob kısmını hâlâ izlemedim zaten yapamıyorum diye.
Bayramda dr biyoloji tyt kitaplarını almıştım 1 temmuzdan önce ona başladım kalıtım kadar bitirdim. Kalıtım soru üstünden tekrar ederek öğrendim.
Haziran sonu copyye gitmiştim o zaman bilgi sarmal tyt ayt kimya,ayt fizik, tyt mat,dr biyoloji ayt kitapları(2024) gerisini hatırlamıyorum. 11den kalma benim hocam ayt kimya fizik kitapları vardı zaten . İlk konuları çok iyi bildiğim için direkt sorularına geçtim. Bunları da günde 3-4 saat olacak şekilde temmuz öncesi başlamıştım.

1 temmuzdan itibaren tyt mat kampı başladığından ona da zaman ayırdım günde 5-6 saat oldu. Haftada 1 2 günde oyun oynuyordum. Ben aynı anda hem 11 hem tyt başlamıştım. Ağustos ayında mert hoca geometri çıkacakmış ama bence geç bir zaman. Eyüp b de ağustosta başlamıştı dershane başladığından o da öyle kaldı. Bir de bizim okulda yoklama günü gününe giriliyor hiç adam kayırma yok. Bombok bir dönemdi yani. Telefon izni zaten yoktu. Normalde telefonda video izlerdim şimdi evden dışarıda olduğumdan şarjı gitmiyordu tablet aldım Ekim ayında mecbur. Daha sonra bir şekilde tablet izni aldık anca düzen kurabildim. Eğer imkanın varsa okuldan ve dershaneden uzak dur. Zaman israfına başka bir şey değiller. YouTube'da çok daha iyi hocalar var. Telegramda yüzlerce pdf var.

Neyse biraz konudan saptım ama aynı anda hem 11 hem tyt rahat gidiliyor. Önemli olan olabildiğince erken konuları bitirip tüm soruları çözmek. Yazın tüm tyt hem 11 tekrarı biterse 12ye de başlayabilirsin.
Bende bıyıklı matın tyt-ayt geosu ve tyt matı var 345 mat soru bankası var problemlerin ilacı var bunları sene başı baya ucuzdan almıştım tyt biyo için doktor biyoloji güzel gibi de fizik ve kimya için ne yapabilirim sence ya birde haftalık ders dengesini nasıl bir şey yapmalıyım sence biraz örnek yapabilir misin?
Benim de adam akıllı çalışma temmuz gibi olacak büyük ihtimalle şu 10 günde en fazla düzen oturtmaya çalışırım.
Uyku düzenimi de düzeltmem lazım 4te 5te yatarak olmuyor.

Bende bıyıklı matın tyt-ayt geosu ve tyt matı var 345 mat soru bankası var problemlerin ilacı var bunları sene başı baya ucuzdan almıştım tyt biyo için doktor biyoloji güzel gibi de fizik ve kimya için ne yapabilirim sence ya birde haftalık ders dengesini nasıl bir şey yapmalıyım sence biraz örnek yapabilir misin?
Benim de adam akıllı çalışma temmuz gibi olacak büyük ihtimalle şu 10 günde en fazla düzen oturtmaya çalışırım.

Birde kitap almak mı daha mantıklı tablet alıp telegramdan pdf indirmek mi ya kitaplar aşırı pahalı olmaya başladı gibime geliyor.

• Beğen

Birde kitap almak mı daha mantıklı tablet alıp telegramdan pdf indirmek mi ya kitaplar aşırı pahalı olmaya başladı gibime geliyor.
Kimyada kesinlikle görkem şahin yanına da kesin bilgi sarmal çözmenizi

Fizikte ben benim hocam kullandım

Kimyada kesinlikle görkem şahin yanına da kesin bilgi sarmal çözmenizi

Fizikte ben benim hocam kullandım
altuğ güneş alabilirim fizikten baya beğeniyorum anlatımını.
kimyada görkem şahin izlerim kitap olarakta bilgi sarmal mı almalıyım yoksa konu anlatımlı görkemin kitabına gerek var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri