Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
- Konu Sahibi Konu Sahibi
20 üstü değil hocam 10 falan yaptım en son ama fen iyiydi 10 küsür geldi o sıfır tyt çalıştım 11de 57 net mi ne yaptımBu sıcakta dershane sıfır verim olur 11 de çalışmışsın düzeni en rahat oturabilecek kişisin hiç çalışmamış olsan bile dershaneye gerek yok yine düzen oturtursun dershane büyük bir zaman kaybıdır
Tyt matın 20 üstü ise bende problem fasikül ve denemeler ile hallolur+ olarak kaliteli soru çözüm videolarına bakılabilir gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dershane kaydını geç olmadan sil.
sana yaşanıcakları söyliyeyim
saat 8 de okula gidiceksin saat 4te okulun biticek hop direkt dershaneye 3 saat ordan saat 8 de evde olucaksın . evin uzaksa bittin.
açsın yemek yiyim diceksin 8.30 oldu saat yemekten sonra yorgunluk, ağırlık çökücek 1 saat kestiriyim diceksin. oldu sana 9.30 direkt derse başlıcaksın 2 saat ders çalışcan sonra yorgunluktan gözlerin kapanmaya başlıyor ve son
yani 365 günün böyle dışarıda zombi gibi geziceksin
demem o ki benim tek pişmanlığım 12de dershaneye gitmektir. okul ile birlikte YÜRÜMÜYOR. mental dayanmıyor.
artık her konuya her bilgiye internetten erişebiliyorken para ve zaman kaybından başka bir şey değil.
arkadaşlar dershane tüm yıl değil tüm yıl gitmeyi de düşünmüyorum zaten sadece yazın aldım.dershaneyi bende önermem dostum
sağlam arkadaşların varsa düzenli kütüpahneye gitmek çok güzeldir
ama hayatımda birkaç kere kütüphaneye gittim hiç verim almadım molasız 4 saat falan çalışıyorum genelde.
çarşamba günü tyt mat paragraf ile bir giriş yapmayı düşünüyorum. temmuzda başlasam ağustosta falan bitmese bile 1.5 ayda biter mi yaz sonu da bir 11 tekrarı atmayı düşünmüştüm.Dershane büyük pişmanlıktır. Dershane bıraktığım gibi netlerim yükseldi. Sen şimdi başlasan dershaneye gidince onlar da sıfırdan başlayacak al sana zaman kaybı. Tekrar falan değil bu direk zaman kaybı. Tekrar biyo hariç soru branş denemesi veya bol soru çözerek olur. Yazın kesinlikle geometri bitir . Sadece ona bakmadım en büyük pişmanlığım. Şu anda 95 tyt 60 ayt yapıyorum. Geometri olsa rahat 100 70 yaparım. Feni de özellikle fizik bitir. En geç Ekim ayında tyt mat denemelerine başla o zamana kadar da yaz bitmeden bitir konuları. Şu anda da haftada 2 3 tyt sos denemesi çöz zaman ilerledikçe günde max 1 olacak şekilde arttır aynı şey fen için de demek isterdim ama konuların yarısı bitmediyse başlama. En geç 1. Ara tatilde de ayt mat başla. Ben 12ye geçtiğim yaz trigo 1 bitirmiştim genelde de fullüyom. 11 fen derslerini de Tekrar yap. Fiziğe biraz fazla önem ver yorum gücün yüksek olsun. Kimyada tüm sorular hep aynıdır değişmiyor. Biyo sakın 2. döneme bırakma.
fende az buz hatırlıyorum da mat harbiden kötüydü ben çok çalışmamıştım 9 10 da 11de adam akıllı çalışmaya başladım.Tyt de eksiklerin azsa ağustos sonu bile yeter bir sayısalcı için en önemli şey tyt. Eğer tyt fen mat konuları hakkında yeterli bilgiye sahip değilsen bu direkt ayt yi etkiliyor. O yüzden ilk önce güzel bir temel at özellikle matematikte sonra ayt konularını sindire sindirehalledersin.
Son düzenleme: