Hawk mı xDrive mı?

fab serisi alacaksan kesinlikle rahat değil bel yastığı sürekli araya kaçar aşırı konsofrsuzluk oluşturur beli destekleyen bir şey olmuyor alta kaçınca xdriveda 15li plus anka alabilirsin fab serisindede sürekli tak tuk sesler var ve daha 6 7 ay oldu boşluk var mekanizmada sallanıyor sağa sola
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam tersi hawk şişirildi özellikle fab serisi haddiden fazla şişirildi ve 7 8k fiyatlarına tam anlamıyla o para haram maks ederi 6 k 6500
bilgi için teşekkürler bende açıkçası hawk a olumlu bakıyordum.

Merhaba, iki markadan da birkaç koltuk baktım. Aynı fiyatta birkaç koltuk var lakin rahatlıkları konusunda emin değilim hangisi benim için daha rahat olacaktır? Bütçem maksimum 6 bin.
Ben 3 senedir hawk Fab v1 kullaniyorum. Adamlar cok nazik, garanti suresince yardimci oluyolar. Koltugun her parcasi garanti kapsaminda. Ve koltuklari gercekten rahat. Ben memnunum

Doğrudur hawk hakkında pek bilgim yok fakat xdrive da almam zio'ya bakarımm ben olsam
e tabi bundan sonra tercihim benimde zio olur koltuk ucuza kaçılacak şey değilmiş onu anladım

Hawk future kullanıyorum o dediğiniz seslerden bende de var. Oturunca yaslanınca vs. Sanki 2 parça birbirine giriyor gibi tak tuk ediyor. Yağlayınca geçer diye düşünüyorum daha yaglamadim.
yağladım da ayaklardan ayrı mekanizmadan ayrı geliyor

Hawk future kullanıyorum o dediğiniz seslerden bende de var. Oturunca yaslanınca vs. Sanki 2 parça birbirine giriyor gibi tak tuk ediyor. Yağlayınca geçer diye düşünüyorum daha yaglamadim.
bazen tam tak ediyor aklım çıkıyor

e tabi bundan sonra tercihim benimde zio olur koltuk ucuza kaçılacak şey değilmiş onu anladım

yağladım da ayaklardan ayrı mekanizmadan ayrı geliyor

bazen tam tak ediyor aklım çıkıyor
Mesela ben evde Xrancer kullanıyorum ofiste xDrive abartıyor gibi olmayayım ama xrancer daha rahat geliyor niyeyse xDrive biraz da kaba duruyor

bilgi için teşekkürler bende açıkçası hawk a olumlu bakıyordum.
6-7 yıldır xdrive 15li kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım daha hiç fakat deri almayın kesinlikle,ben alırken kumaş koltuklar popüler değildi o yüzden alamamıştım.İki marka da aşağı yukarı aynı kalitede diyebilirim.Hawk kullanan arkadaşım ds var memnun olduğunu söylüyor ama ses olayı ve çok rahat olmamasından şikayetçiydi biraz.Bence de en iyisi deneyip almanı,ben öyle yapmıştım.
1000018345.webp

6-7 yıldır xdrive 15li kullanıyorum.Herhangi bir sorun yaşamadım daha hiç fakat deri almayın kesinlikle,ben alırken kumaş koltuklar popüler değildi o yüzden alamamıştım.İki marka da aşağı yukarı aynı kalitede diyebilirim.Hawk kullanan arkadaşım ds var memnun olduğunu söylüyor ama ses olayı ve çok rahat olmamasından şikayetçiydi biraz.Bence de en iyisi deneyip almanı,ben öyle yapmıştım.Alıntıyı görüntüle
15 Lİ PLUS VAR o iyidir kumaşı bunun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,175
Üyeler
188,536
Son üye
Hümeyra parlak
Geri