Zordu hocam zordu. 2021 e kafa tutar. Mat Türkçe zordu sos kolay fen bilene kolaydi.Bence genel olarak zor degildi ama edebiyat ve sosyal zaman kaybettiriciydi.
siz naptınız?
Bence zordan ziyade zamana oynamıs gibiydiler. Özellikle sosyalde felsefe falan bunaltıcıydı. Türkçedeki bi kaç soruda öyle. Bilerek yapılmış gibiZordu hocam zordu. 2021 e kafa tutar. Mat Türkçe zordu sos kolay fen bilene kolaydi.
Evet hocam zamana oynadıkları için zor zaten. Mat için herhaldr 2 saat versem gene boşum kalırdı biraz. Böyle süreye oynanan bir sınavda benim salonda dijital saat yoktu. Bende normali göremiyorum. Hocaya diyorum ÖSYM öyle yapmis yapabileceğim bir şey yok diyo başka sınıflarda var diyor. Napiyim başka sınıfa mı gidiyim...... Tahtadan açabilir misiniz diyom yetkim yok diyor. Tahmini olarak gittim sürede tr de 10 sorum kalmıştı dedim daha 15dk var adam bi defi 5dk kaldı ben zaten orda yandım..Bence zordan ziyade zamana oynamıs gibiydiler. Özellikle sosyalde felsefe falan bunaltıcıydı. Türkçedeki bi kaç soruda öyle. Bilerek yapılmış gibi
Matematiğe geçtigimde 1 saatten biraz az sürem vardı. Cok ugrastırdı türkçeyle sosbana kalıra matta bazı problemler harici kolaydı fen sos tr de kolaydı
Şanssızlık olmuş hocam canım ülkem saat bile taktırmayı becerememiş sınıflaraEvet hocam zamana oynadıkları için zor zaten. Mat için herhaldr 2 saat versem gene boşum kalırdı biraz. Böyle süreye oynanan bir sınavda benim salonda dijital saat yoktu. Bende normali göremiyorum. Hocaya diyorum ÖSYM öyle yapmis yapabileceğim bir şey yok diyo başka sınıflarda var diyor. Napiyim başka sınıfa mı gidiyim...... Tahtadan açabilir misiniz diyom yetkim yok diyor. Tahmini olarak gittim sürede tr de 10 sorum kalmıştı dedim daha 15dk var adam bi defi 5dk kaldı ben zaten orda yandım..
Valla öyle hocam.. Zaten ben onu sorunca saat bildirebiliyor muyuz dedi biri diğeri yok dedi. E ben saat götürsem yasak e g. Boklu ÖSYM saat koymuyor yanan ben oluyorum. Birde biraz arka sıralara denk gelmiştim en solda saatde sağa doğru kalıyordu iyice beterdi benim için. Msü de vardı saat gibi derdim olmaz dedim şimdi de saat yoktu.. hatta girdiğim okul sınıf ve sıra nosu bile aynıydı msü ile..Matematiğe geçtigimde 1 saatten biraz az sürem vardı. Cok ugrastırdı türkçeyle sos
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şanssızlık olmuş hocam canım ülkem saat bile taktırmayı becerememiş sınıflara
5 dk dan önce süreyi söylemeleride yasak zaten. Talihsiz olmuş sizin için zamana bakmadan çözmek daha stresli.
katılıyorum hocam sınav kagıt uzerınde kolay gibi gozuksede türkce sosyal gizli tuzak gibiydi masallah.bence türkçe ve sosyal insanı bitirmek için kurulan tuzaklar gibiydiler ve beni bitirdiler
şahsen 2024'ün felsefe ve fen dışında daha kolay olduğunu düşünüyorum
benim 50 dakikam vardı ki normalde 1 saat oluyordu , eğer yanlış çok çıkmazsa ben gene klasik netlerimi yapacağımkatılıyorum hocam sınav kagıt uzerınde kolay gibi gozuksede türkce sosyal gizli tuzak gibiydi masallah.
mata gectgiimde 1 saatim vardı hic bi sınavda olmuyordu boyle.