Pc oyunları ne kadar internet harcar?

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,277
Laptop'a mobil veriyi bağlasam battlefield olsun cs-go olsun ne kadar mobil veriden internet yer tahmini saat başı?
Veya minecraft falan 30gb mobil.veri 1 hafta gider mi

Laptop'a mobil veriyi bağlasam battlefield olsun cs-go olsun ne kadar mobil veriden internet yer tahmini saat başı?
Veya minecraft falan 30gb mobil.veri 1 hafta gider mi
Anlık harcanan veri ciddi rakamlar olabilir.

Windows üzerinden belirli bir zaman aralığında hangi uygulama ne kadar internet harcamış görebilirsin. Ağ ayarlarında olması gerekiyor. Telefonda olduğum için tam adı aklıma gelmedi. Ondan referans alarak az buçuk bir şey düşünebilirsin.

Windows üzerinden belirli bir zaman aralığında hangi uygulama ne kadar internet harcamış görebilirsin. Ağ ayarlarında olması gerekiyor. Telefonda olduğum için tam adı aklıma gelmedi. Ondan referans alarak az buçuk bir şey düşünebilirsin.
Windows 11 laptop alışamadım bi türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saat başı CSGO çok yemiyor 500 MB falan ama Battlefield 1 GB yer.
O halde bi test edicem mecbur

Windows 11 laptop alışamadım bi türlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O halde bi test edicem mecbur
Bekle az sonra bilgisayara geçince o sekmenin nerede olduğunu söyleyeceğim. Bu mesajı editlerim az sonra.

Kanka
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş ağ ayarları > Veri kullanımı
sağ üstten en son hangi zaman aralığında ne kadar harcamışsın bakabilirsin. Ben dün 3-4 maç CS2 oynamıştım, 700MB yemiş.

Kanka
Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş ağ ayarları > Veri kullanımı
sağ üstten en son hangi zaman aralığında ne kadar harcamışsın bakabilirsin. Ben dün 3-4 maç CS2 oynamıştım, 700MB yemiş.
Eyw

Geri