Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

Boş boş dellenerek kimseyi rahatsız etme hakkı yok geç kaldıysa onun suçu kağıt üzerinde ne zaman gelmen ve neyi alman gerektiği yazıyor , ilkokuldan beri sorumluluk duygusu alamamış bir gencin derslerinin iyi olduğunu da düşünmüyorum

100-150k yı rüyasında mı alacak, tecrübesiz bir mühendise kimse 150k maaş ile başlatmaz. Okursan 150k maaş alırsın oku çalış yalanlarını bir bıraksanız gerçek olarak mı baksanız biraz şu işlere? Sizi çok iyi kandırmış eğitim sistemi
Ne anlatıyon knk bktan bi üniversiteye gidersen öyle zaten bence ilk 100k dışında sıralama yapmissan okumak olmuyo zaten

Ne anlatıyon knk bktan binüniversiteye gidersen öyle zaten bence ilk 100k dışında sıralama yapmissan okumak olmuyo zaten
Ben işveren olsam ister itü ister odtü okusun bir şey değişmez üniversite üniversitedir

100-150k yı rüyasında mı alacak, tecrübesiz bir mühendise kimse 150k maaş ile başlatmaz. Okursan 150k maaş alırsın oku çalış yalanlarını bir bıraksanız gerçek olarak mı baksanız biraz şu işlere? Sizi çok iyi kandırmış eğitim sistemi
Olum odtü mühendislerine son sınıfta teklif yapıyolar sen neyden bahsediyon

Olum odtü mühendislerine son sınıfta teklif yapıyolar sen neyden bahsediyon
Tamam kardesim sen odtüyü oku benim sigaraları marketteki kasadan geçersin odtü bittikten sonra

Çocuğun tipte bir şey yok ki öyle bir tip olsa bile çok iyi insanlar var üstelik adam ağlıyor sence at hırsızı olsa umrunda olur mu
Millete sövmesinden sinirlendim ve öyle dedim yoksa dediğin gibi iyi insanlar var.

1 yıl emek veriyorsan 2 saat az uyu git erkenden sınav alanına sonra gecerli hastalik vs gecerli sebebin yoksa vay efendim soyle boyle kaç yıldır aynı olaylar

İyi olmuş. Daha sorumluluklarını bilmeyen adamdan, üniversite okuyup meslek sahibi olmasını mı bekleyecektik? Küpesi olanlar alınmamış, 1 dakika geç kalanlar alınmamış. En güzeli...

Böyle tipte herkese at hırsızı dersen en son biri gelir sana bela olur, haberin olsun. Çocuk gayet düzgün bir tipe benziyor. Neyinden memnun olamadın bilemedim :D
Sağa sola küfür edip taşkınlık yaptığı için öyle dedim yoksa görünüşü pek umrunda değil, hem sınava geç kalacak kadar sorumsuz hem de millete küfür edecek kadar dengesiz. Hem suçlu hem güçlü. Bundan dolayı at hırsızı dedim, görünüşle pek alakası yok olayın. Bana bela olanın ben sonu olurum ondan dolayı endişe etmenize gerek yok. :D
Eminim senden daha fazla net çıkartırdı sayın İpmanoğlu
Önemli olan net çıkarıp çıkarmamak değil, önemli olan insan olup sorumlulukların bilincinde olmak. Dengesiz insan müsveddesi benden daha fazla net çıkaramaz bunu da öğrenin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri