OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 960
Beyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
İkisinide alma cloud 3 yaptigim en buyuk hataydi allahtan iade aldilarBeyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
Ne alayım ?İkisinide alma cloud 3 yaptigim en buyuk hataydi allahtan iade aldilar
Cevap verir misin ?İkisinide alma cloud 3 yaptigim en buyuk hataydi allahtan iade aldilar
Havit alBeyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
Hocam nedeni nedir cloud 3 almayı düşünüyordum bendeİkisinide alma cloud 3 yaptigim en buyuk hataydi allahtan iade aldilar
Fuxi h3 kullaniyordum 1k iadeare etsin diye aldim sonra cloud 3 almaya karar verdim ne mikrofonu iyi ne ses kasiliyor ne sesi duzgun cok fazla ek ayar gerekiyor ugrasilcak iş degil 1.5k civari kablolu bisi alin gecin bence bi farki olmuyor 4 5 binlik kulakliktanHocam nedeni nedir cloud 3 almayı düşünüyordum bende
Steel series arctis nova 3 hakkında bilginiz var mıFuxi h3 kullaniyordum 1k iadeare etsin diye aldim sonra cloud 3 almaya karar verdim ne mikrofonu iyi ne ses kasiliyor ne sesi duzgun cok fazla ek ayar gerekiyor ugrasilcak iş degil 1.5k civari kablolu bisi alin gecin bence bi farki olmuyor 4 5 binlik kulakliktan
4k edicek bi kulaklik degil bence o fiyata daha iyi kulakliklar vardir konu acabilirsinizSteel series arctis nova 3 hakkında bilginiz var mı
Atk mercury al bence rehber şeklinde hazırlamıştım istersen atayımBeyler selamun Aleyküm 2 kulaklık arasında kaldım Cloud 3 ve Cloud 2 core wireless hangisini almalıyım ?
Technopat da açtım burda açtım cevap veren çıkmadı yine açayım4k edicek bi kulaklik degil bence o fiyata daha iyi kulakliklar vardir konu acabilirsiniz