MufasaBoss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Beyler Boy Uzaması İçin Süt Öneriyorlar Ama Ben Süt İçemiyorum Tadı Çok Kötü Tatsız Tutsuz Ayran İçiyorum Seve Seve
KakaoluBeyler Boy Uzaması İçin Süt Öneriyorlar Ama Ben Süt İçemiyorum Tadı Çok Kötü Tatsız Tutsuz Ayran İçiyorum Seve Seve
Kakaolu İçsem Aynı Faydayı AlırmıyımKakaolu
Çilekli
Şekerli
Ballı
Muzlu
Bunlarla harmanlayarak iç hem ayran ne la süt varken
İçmesen nolcak ne boy uzaması ya süt falan etkiside yok ayran iç iyidirBeyler Boy Uzaması İçin Süt Öneriyorlar Ama Ben Süt İçemiyorum Tadı Çok Kötü Tatsız Tutsuz Ayran İçiyorum Seve Seve
doğru su ve tuz eklenince biyolojik silaha dönüşüyor çok tehlikeliAyaran silandırlılmış yoğurt onun yerine düz yoğurt yada kefir öneririm
AlırsınKakaolu İçsem Aynı Faydayı Alırmıyım
bence nesquik al öyle içeceksen iç , markette hazır satılanlar ne kadar fayda eder muammaKakaolu İçsem Aynı Faydayı Alırmıyım
İnternette Öyle Yazıyorİçmesen nolcak ne boy uzaması ya süt falan etkiside yok ayran iç iyidir
Adam sütün yerini tutacak boy uzamasına destekleyecek bir şey arıyor neden boşu boşuna fazladan su içsin bir kase yoğurttan nerdeyse bir litre ayran yapılıyor. İstiyorsa seviyorsa içebilir zararlı değil ben sadece öneride bulundumdoğru su ve tuz eklenince biyolojik silaha dönüşüyor çok tehlikeli![]()
Traş uzuycan varsa uzarsın yoksa uzamazsınİnternette Öyle Yazıyor
Yaş 15 Boy 180 Bi 10 Santim Daha Uzamak İstiyom Kızlar Öyle SeviyormuşTraş uzuycan varsa uzarsın yoksa uzamazsın