Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
kral enflasyona bile kafa tutuyor 

360 lık sıvı soğutmamı frost Commander mişu ana kadar 1 kg taşıyamayan bir anakart görmedim montajda veya ekstra bir durum olursa bilemem ama 1 kg taşıyamayan bir anakart yok şuan piyasada
sen neden başlıktakinin daha iyi oldğunu düşünüyorsun?Spiritin daha iyi olduğu gözüküyor neden böyle bilen varsa açıklayabilir mi
Phantom spirit bundan bir tık daha iyi değiştirmene gerek uokThermalright phantom spirit 120 se var kasamda bu ürün biraz daha büyük kasaya sığar mı
değil, frost commander daha iyi, hem daha iyi soğutuyor hem de daha az gürültü yapıyor.Phantom spirit bundan bir tık daha iyi değiştirmene gerek uok
valla hocam tam tersi olması lazım amaValla ben bir kere kule tipi kullandım ve yandan sürekli ağırlık çöktürürcesine anakarta baskı yapması anormal gelmişti. O günden beri sıvı soğutma kullanıyorum Corsair ile mis gibi kafam rahat . Ne fan sesi ne pompa sesi duyuyorum .
Kulaklığınızın markası modeli nedir?Valla ben bir kere kule tipi kullandım ve yandan sürekli ağırlık çöktürürcesine anakarta baskı yapması anormal gelmişti. O günden beri sıvı soğutma kullanıyorum Corsair ile mis gibi kafam rahat . Ne fan sesi ne pompa sesi duyuyorum .
fiyata ve performansa göre frost commander görsellik istiyorsan 360 sıvı soğutucu alabilirsin360 lık sıvı soğutmamı frost Commander mi