KRAL YENİDEN SATIŞTA Thermalright Frost Commander 140 1.799

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Valla bende Gigabyte b550 ds3h anakartı var ve buna benzer çift fanlı kocaman hava soğutucu takılı 1 yıla yakındır kullanıyorum bana mısın demiyor

Phantom Spirit'ten iyi mi?

İleride işlemci değiştiririm derseniz alın ama yoksa gereksiz olur. 3 senedir 12400F + Se214XT kullanıyorum, işlemci güçlü değil ama gene de soğutucudan hiç ses duymadım. Sizde de durum böyleyse ve değişikliğe gitme ihtimaliniz az ise gerek yok bence.
Hocam rampageye güvenemiyorum kaliteli bir mal alayım istiyorum görüntüsü güzel falan aynı sokette alabileceğim en güçlü işlemci nedir yada direkt ddr5e mi gecmeliyim

O 1 kg uzun vadede ısılar altında taşınınca neler olur bi düşünün derim :D
1 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmamayı xd

Hocam rampageye güvenemiyorum kaliteli bir mal alayım istiyorum görüntüsü güzel falan aynı sokette alabileceğim en güçlü işlemci nedir yada direkt ddr5e mi gecmeliyim
Eğer 14600KF ile arada büyük fark var ise işlemcinizin geçebilirsiniz. Lakin baya güçlü olduğunu gördüm. Bende full DDR4 olunca, anakart ram ve soğutucu aldım, işlemciyi de X3D'lerden birini tercih ederek 6700XT ile idare edip ileride 5070 Ti geçmeyi planlıyorum.

1 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmamayı xd
bu arada anakartım asus tuf b450 plus 2

O 1 kg uzun vadede ısılar altında taşınınca neler olur bi düşünün derim :D
Bunları düşünüyorlardır herhalde hocam ya, böyle bir fikir daha hiç okumadım yabancı forumlarda, bizim türkler gerçekten sağlam komplo teoricileri :D

12400f var üstünde de se224xt alınır mı ki ilerde daha güçlü işlemciye geçerim gibi

1 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmam
Valla ben bir kere kule tipi kullandım ve yandan sürekli ağırlık çöktürürcesine anakarta baskı yapması anormal gelmişti. O günden beri sıvı soğutma kullanıyorum Corsair ile mis gibi kafam rahat . Ne fan sesi ne pompa sesi duyuyorum .

Spiritin daha iyi olduğu gözüküyor neden böyle bilen varsa açıklayabilir mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri