O 1 kg uzun vadede ısılar altında taşınınca neler olur bi düşünün derimşu ana kadar 1 kg taşıyamayan bir anakart görmedim montajda veya ekstra bir durum olursa bilemem ama 1 kg taşıyamayan bir anakart yok şuan piyasada
Hocam rampageye güvenemiyorum kaliteli bir mal alayım istiyorum görüntüsü güzel falan aynı sokette alabileceğim en güçlü işlemci nedir yada direkt ddr5e mi gecmeliyimİleride işlemci değiştiririm derseniz alın ama yoksa gereksiz olur. 3 senedir 12400F + Se214XT kullanıyorum, işlemci güçlü değil ama gene de soğutucudan hiç ses duymadım. Sizde de durum böyleyse ve değişikliğe gitme ihtimaliniz az ise gerek yok bence.
1 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmamayı xdO 1 kg uzun vadede ısılar altında taşınınca neler olur bi düşünün derim![]()
Eğer 14600KF ile arada büyük fark var ise işlemcinizin geçebilirsiniz. Lakin baya güçlü olduğunu gördüm. Bende full DDR4 olunca, anakart ram ve soğutucu aldım, işlemciyi de X3D'lerden birini tercih ederek 6700XT ile idare edip ileride 5070 Ti geçmeyi planlıyorum.Hocam rampageye güvenemiyorum kaliteli bir mal alayım istiyorum görüntüsü güzel falan aynı sokette alabileceğim en güçlü işlemci nedir yada direkt ddr5e mi gecmeliyim
bu arada anakartım asus tuf b450 plus 21 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmamayı xd
Bunları düşünüyorlardır herhalde hocam ya, böyle bir fikir daha hiç okumadım yabancı forumlarda, bizim türkler gerçekten sağlam komplo teoricileriO 1 kg uzun vadede ısılar altında taşınınca neler olur bi düşünün derim![]()
Diğer konuda da paylaşmıştım phantom spirit daha iyi ama nedense arkadaşlar bu soğutucuyu gereksiz yüceltme peşinde.Phantom Spirit'ten iyi mi?
Valla ben bir kere kule tipi kullandım ve yandan sürekli ağırlık çöktürürcesine anakarta baskı yapması anormal gelmişti. O günden beri sıvı soğutma kullanıyorum Corsair ile mis gibi kafam rahat . Ne fan sesi ne pompa sesi duyuyorum .1 senedir 5700x3d ile kullanıyorum hocam anakartta herhangi bir yamulma görmedim aşırı yüksek ısıyla çalışan bir işlemci olduğunu araştırırsan görürsün montajı yanlış yapıp anakarta zarar verenleri hariç tutuyorum benim kullanımımda herhangi bir problem görmedim ve bu şekilde 10 sene kullansam yinede bir problem olacakmış gibide görünmüyor bence sende bir düşün kullanmadan yorum yapmam