uzun mousepad istemiyorum mouse çevresini kaplasa yeterli pubg lol gibi oyunlar oynuyorum dpi 1000 civarı kısaca büyük bi mousepade ihtiyacım yokBaşlık yeterli değil nasıl bir şey arıyorsun ölçü olarak ne kadarlık bir şey olmalı?
başka daha ucuz yollu bişeyler varmı acaba
www.klassegear.com
tesekürler![]()
Klasse MPC480 EliteCordura DaiDai Gaming Mousepad *Baskı Hatalı*
Ufak baskı hatalı MPC480 Gaming Mousepad ürünlerimiz, outlet fırsatlarıyla bütçe dostu kalite sunar. Performanstan ödün vermeden uygun fiyatla sahip olun!www.klassegear.com
90x40 350 tlbaşka daha ucuz yollu bişeyler varmı acaba
tesekürler90x40 350 tl
This item was discontinued
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni office & school supplies ürünümüzün bir parçası olan ekstra büyük japon samuray kılıcı oyun fare altlığı - yıkanabilir, kaymaz kauçuk taban, dikişli kenarlar, 80x30 cm, siyah tasarım oyuncular ve ofis kullanımı i̇çin, e-spor ekipmanı, sanatsal oyuncu...www.temu.com
Baskı hatalı ve outlet ona göre iade vs edemezsin bunu yarı fiyatına ama inş iyi birşeydirtesekürler
bir mousepad e 1000 tl vermek saçma bence, sen bilirsin tabi de 350 liraya çok daha büyüğü vartesekürler
Orjinal ürün hocam hiç olmazsa.Baskı hatalı ve outlet ona göre iade vs edemezsin bunu yarı fiyatına ama inş iyi birşeydir
merak etmeyin iyi birsey fakat biraz daha cikilirsa valknutun mp sini oneririm atilan ml yide test ettim ama valknut daha hos geldi.Baskı hatalı ve outlet ona göre iade vs edemezsin bunu yarı fiyatına ama inş iyi birşeydir
buyuk deyip almamak lazim mesela 1000 tl lik mp % kac speed % kac control ayni sey 350 tl icinde gecerli.bir mousepad e 1000 tl vermek saçma bence, sen bilirsin tabi de 350 liraya çok daha büyüğü var![]()