MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Dün diğer bankalardaki limitinizi düşürün diyordu düşürdüm, şimdi de kart başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır diyor. Ziraatın 300k küsür limit teklifine yok çekiyoruz bunlar da bizi beğenmiyor. Ben diskalifiye oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Hala olumsuz mu? Biraktiniz mi denemeyi

Hala olumsuz mu? Biraktiniz mi denemeyi
Başvururken tüm seçenekleri denedim farklı yanıtlarla olumsuz dönüş oluyor. Yalnız öğrenci seçince tekrar başvurunuz olumlu fakat limit boşluğunuz bulunmamaktadır vs diyor. Diğer bankalardaki borçtan dolayı belki bu adımda takılıyor olabilir. Eğer siz de aynı durumdaysanız borçları kapatıp öğrenci şeklinde deneme yapabilirsiniz. Ben denemeyi bıraktım.

arkadaşlar var mı iade alabilen? 2 gün oldu sipariş edeli, ilk taksidi geldi ödemicem iade edicem vermezerse

Bunlara güvenip sakın kart limitlerinizi düşürmeyin. Düşürdüğünüzle kalırsınız.

250k ziraat 150k iş 160k vakıf kartım var. Bunlar 1 liralık kart bile vermiyor. Maksat müşteri yapma.

Media Markt'ta kredi kartına bağlı dijital kart ile ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeniz reddedildi hatası alıyorum, karşılaşan oldu mu daha önce?

Media Markt'ta kredi kartına bağlı dijital kart ile ödeme yapmaya çalıştığımda ödemeniz reddedildi hatası alıyorum, karşılaşan oldu mu daha önce?
Kart kısıtlaması olabilir mi internet alışverişine?

Kart kısıtlaması olabilir mi internet alışverişine?
Benimde aklıma ilk o geldi onda bir sorun yok. Almak istediğim üründe sorun oldu herhalde. Stokta var gözüküyordu ama şimdi bu ürün geçici olarak temin edilemez diyor sepette. Ondan izin vermedi diye düşünüyorum.

İade henüz yapılmadı bende . Kart borcundan 2500 de düşmedi. 10.400tl ilk alım yaptım. Toplam borç 10.400 şuanda. Yapı kredi müşteri hizmetlerini aradım sistemde hata var ilerleyen saatlerde arayın dediler. Kampanya bitmesi bekleniyor olabilir

arkadaşlar başvuruyu yapsam dıjıtal olarak alabılır mıyım sanal kart ıle falan kuryeyı beklemeden olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri