MEDİAMARKT YAPIKREDİ 2500TL GERİ ÖDEME(ALT LİMİTSİZ)

Akbank’da 230.000TL Ziraat’da 50.000TL limitli kredi kartım var hepsini zamanında bir gün bile geçirmeden ödüyorum ama YapıKredi kredi kartı vermiyor şaka gibi
Hesap açtırıyorlar işte tuzak burda

Bilgilerimi bedavaya satmış oldum panelciler de vardi zaten
Yani bari 500 tl limit verse sırf kampanyaya katılıp üzerine nakit ekleyip ürün alabilirdiniz 2500 cashback gelirdi ama adamlar onu bile vermiyor gerçekten insanları kandırıyorlar

Akbank’da 230.000TL Ziraat’da 50.000TL limitli kredi kartım var hepsini zamanında bir gün bile geçirmeden ödüyorum ama YapıKredi kredi kartı vermiyor şaka gibi
akbank limitini düşür 1 kaç gün sonra bi daha dene 170e falan düşür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mediamarktan ne alınır ki ya baktım fiyatlar çok pahalı bu medimarktten kim alışveriş yapıyor bütün fiyatlar piyasa üstü

Saçma sapan iş, hesaplarım var param içinde beleşe duruyor ve ben bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? Başlarım yapacağınız işe, gidip iş bankasından hesap açar paramı oraya atarım ben de, en azından taksitleri farklı sitelerde geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elim ayağım titiriyor sinirden, doğru dürüst kampanya olmaz olmaz kampanya yaptıklarında da yeni müşteri, hadi lan oradan
bu bakış açısıyla sakın ticarete falan atılayım deme :D

Dün diğer bankalardaki limitinizi düşürün diyordu düşürdüm, şimdi de kart başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır diyor. Ziraatın 300k küsür limit teklifine yok çekiyoruz bunlar da bizi beğenmiyor. Ben diskalifiye oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Dün diğer bankalardaki limitinizi düşürün diyordu düşürdüm, şimdi de kart başvurunuz olumsuz sonuçlanmıştır diyor. Ziraatın 300k küsür limit teklifine yok çekiyoruz bunlar da bizi beğenmiyor. Ben diskalifiye oldum yarışmacı arkadaşlara başarılar.
Bilgileri aldılar olumsuzu çaktılar dolandırıcı bunlar mecburi olmasam müşterisi olmam da maaş hesabı açtık mecbur

Tam bir rezalet. Maaş bankam normalde, devlet memuruyum. Bana 350k limit zorlayıp habire 750 kredi hazır kullan diyen banka eşime kart vermiyor. 10 gün sonra verir diyor bir de. Bu referans kodu ile giriş yaptık diye çıkmıyor kart. Kanıtlayamam ama eminim.

Daha önce de yazdım, kredi kartı onay konusunda yapı kredi kadar rezil bir firma yok. Emekliyseniz ya da öğrenciyseniz verir ama haricinde ceo bile olsanız süründürür. Ondan sonra iş bankası geliyor sanırım, o da çok uğraştırıyordu.

Üye olmaya çalışırken en sondan"İşleminize devam edilememektedir. Detaylı bilgi için size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilirsiniz." şeklinde hata mesajı veriyor. Ne yapmam gerekli?

Üye olmaya çalışırken en sondan"İşleminize devam edilememektedir. Detaylı bilgi için size en yakın Yapı Kredi Şubesi'ni ziyaret edebilirsiniz." şeklinde hata mesajı veriyor. Ne yapmam gerekli?
Aynı hata bana da verdi şubeye gittim ve orada açtılar hezabı bu yüzden kampanyaya katılım hakkım devam ediyor mu bilmiyorum. Denemek da konusunda emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,862
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri