Hayıriyzico ile ödeme yapmak için tc doğrulamak gerekiyor mu?
Yanlışınız var.evet.
İyzico hesabı açarken kimlik doğrulama yapmak gerekiyor aga. Dolayısıyla o doğrulama yapmadan ödeme yapamazsın.Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlışınız var.
Emin misiniz?İyzico hesabı açarken kimlik doğrulama yapmak gerekiyor aga. Dolayısıyla o doğrulama yapmadan ödeme yapamazsın.
Yok gerekiyor hatta kameradan yüz okutma falan da yapman gerek. Zaten öyle olmasa herkes 850 tane hesap açıp o indirimin suyunu çıkarırdı.Emin misiniz?
Benim hatırladığım kadarıyla sadece telefon numarası yetiyor,kimlik numarası falan gerekmiyor.
850 tane farklı cep telefonu numarası varsa yapabilir.Yok gerekiyor hatta kameradan yüz okutma falan da yapman gerek. Zaten öyle olmasa herkes 850 tane hesap açıp o indirimin suyunu çıkarırdı.
ben içerdeki parayı kullanmak istediğimde iade gelen parayı tc yüz vs doğrulama yapmam gerektiğini söyledi onun dışında sadece iyzico ile öde derseniz tc gerekmiyor850 tane farklı cep telefonu numarası varsa yapabilir.
Ben 5 adet telefon numarasıyla yaptım hiçbirinde bir doğrulama istemedi.
Doğru hatırlamışım o zaman.ben içerdeki parayı kullanmak istediğimde iade gelen parayı tc yüz vs doğrulama yapmam gerektiğini söyledi onun dışında sadece iyzico ile öde derseniz tc gerekmiyor
E o zaman ne anlamı kaldı ki hocam içerdeki parayı harcayamıyorsak bir indirimden yararlanamıyoruz demektir.ben içerdeki parayı kullanmak istediğimde iade gelen parayı tc yüz vs doğrulama yapmam gerektiğini söyledi onun dışında sadece iyzico ile öde derseniz tc gerekmiyor