Iyzico ile ödeme yapmak için tc doğrulamak gerekiyor mu?

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
iyzico ile ödeme yapmak için tc doğrulamak gerekiyor mu?

yukarıdaki iki güzide yorumdan ne anlamamız gerekiyor
evet diyen türk
hayır diyen türk değil mi

hesabı açtım zaten de ödeme işini diyorum

Emin misiniz?
Benim hatırladığım kadarıyla sadece telefon numarası yetiyor,kimlik numarası falan gerekmiyor.
Yok gerekiyor hatta kameradan yüz okutma falan da yapman gerek. Zaten öyle olmasa herkes 850 tane hesap açıp o indirimin suyunu çıkarırdı.

Yok gerekiyor hatta kameradan yüz okutma falan da yapman gerek. Zaten öyle olmasa herkes 850 tane hesap açıp o indirimin suyunu çıkarırdı.
850 tane farklı cep telefonu numarası varsa yapabilir.
Ben 5 adet telefon numarasıyla yaptım hiçbirinde bir doğrulama istemedi.

850 tane farklı cep telefonu numarası varsa yapabilir.
Ben 5 adet telefon numarasıyla yaptım hiçbirinde bir doğrulama istemedi.
ben içerdeki parayı kullanmak istediğimde iade gelen parayı tc yüz vs doğrulama yapmam gerektiğini söyledi onun dışında sadece iyzico ile öde derseniz tc gerekmiyor

ben içerdeki parayı kullanmak istediğimde iade gelen parayı tc yüz vs doğrulama yapmam gerektiğini söyledi onun dışında sadece iyzico ile öde derseniz tc gerekmiyor
Doğru hatırlamışım o zaman.
Diğer arkadaşlar herhalde parolapara ile karıştırdı.

E o zaman ne anlamı kaldı ki hocam içerdeki parayı harcayamıyorsak bir indirimden yararlanamıyoruz demektir.
Ben direkt hesap oluştururken istiyordu diye hatırlıyorum.

İyzicoya kayıt olurken tc istiyor hatta kameraya kafanı sağa sola çevir gülümse fln diyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri