Iyzico ile ödeme yapmak için tc doğrulamak gerekiyor mu?

4 Tane açtım herhangi bir doğrulama istemedi benden de parayı her türlü aldım ama doğrulayınca sana özel kısmına kampanyalar geliyor yani doğrulamak da mantıklı doğrulayıp 1 hafta bekledikten sonra bana özel %10 %15 %20 indirimler verdiler doğrulamak bence mantıklı ama sana kalmış yine kısaca doğrulamadan da oluyor

evet hesap olustururken istiyor hocam 1 ay once oyleydi yani.
Hocam ben de 1 ay önce kampanyalardan faydalanmak için 5 tane hesap açtım sadece telefon numarasını değiştirerek.
Katıldığım kampanyalardan iadeleri aldım vodafone pay'e aktardım.
Hiçbir doğrulama işlemi yapmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyzicoya kayıt olurken tc istiyor hatta kameraya kafanı sağa sola çevir gülümse fln diyor :D
Parolapara ile karıştırıyor olabilir misiniz?

E o zaman ne anlamı kaldı ki hocam içerdeki parayı harcayamıyorsak bir indirimden yararlanamıyoruz demektir.
Ben direkt hesap oluştururken istiyordu diye hatırlıyorum.
evet hocam oyle maalesef kampanyalardan yararlandığınızda iade edilen indirim oranı iyzico hesabına yatıyor. Ordan harcamak için de tc doğrulama vs yapmanız gerekiyor direk harcayamıyosunuz.

4 Tane açtım herhangi bir doğrulama istemedi benden de parayı her türlü aldım ama doğrulayınca sana özel kısmına kampanyalar geliyor yani doğrulamak da mantıklı doğrulayıp 1 hafta bekledikten sonra bana özel %10 %15 %20 indirimler verdiler doğrulamak bence mantıklı ama sana kalmış yine kısaca doğrulamadan da oluyor
parayı doğrulamadan çekemiyorsunuz hocam nasıl çektiniz?

Emin misiniz?
Benim hatırladığım kadarıyla sadece telefon numarası yetiyor,kimlik numarası falan gerekmiyor.
Olay şöyle sanırım kayıt olup alışveriş yapmak için tc istemiyor fakat karta cash olarak gelen parayı çekmek için istiyor

Olay şöyle sanırım kayıt olup alışveriş yapmak için tc istemiyor fakat karta cash olarak gelen parayı çekmek için istiyor
Wraith üzerinden mousepad alacaktım en son aşamaya kadar geldim iyzıco ile ödeme dediğimde hesabımı doğrulatmadan ödeme yaptırmıyor yani tc ve adres paylaşımı istiyor dostlar.

Wraith üzerinden mousepad alacaktım en son aşamaya kadar geldim iyzıco ile ödeme dediğimde hesabımı doğrulatmadan ödeme yaptırmıyor yani tc ve adres paylaşımı istiyor dostlar.
Siteden siteye farklılık gösteriyor olabilir mi?
Çünkü ben gaming gen tr ye 2 ödeme perdigitale 3 ödeme yaptım gelen cashbacklerin de hepsini hiçbir doğrulama yapmadan vodafone pay hesabıma aktardım.
Toplam 5 hesap kullandım sadece telefon numarası değiştirerek.

Çünkü ben gaming gen tr ye 2 ödeme perdigitale 3 ödeme yaptım gelen cashbacklerin de hepsini hiçbir doğrulama yapmadan vodafone pay hesabıma aktardım.
Olabilir.

ödeme yaparken uygulama içinden yapmak şart mı? yoksa pcden de yapsam olur mu chromedan ve kampanyaya katılma gibi bir şey var mı yoksa otomatik katılıyor mu hesaplar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaş sınırı var mı iyzicoda

vodofone paydan ana banka hesabına nasıl çektiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri