Ramlere overclock yapıcam yardımcı olacak var mı?

Nereden buldun la bunu? Ben bile bulamamıştım :D.
4000 MHz'de CL16-19-19-19-38, gayet iyi aslında, ve bir de Command Rate 1'deymiş. İlginç ve bir o kadar güzel.
Sen de denersin la artık :D.
Bu siteyi kaydet, yapacağımız zaman buradan yardım alırız.
Yardım almasına alırız da, anakart neden RAM desteği sunmamış anlamıyorum. He bir de benim RAM'in aynısından bulmam imkansıza yakın olacak :D

@crayreign corsair lpx ramı 3200 den sonrası sorun cıkartıyordu bende 3000 alıp cl dusurdum ama bu fsb dram seyı ne anlamadım en ıyı deger 1.1 dıyorlar nereden degısıyor bılmıyorum memtest64 yaptım boyle bır hata almadı ılk bata 14 18 18 38 yapmıstım o hata aldı en son bu ayardayım
cl 16 3200 de mı kalsın yoksa cl14 3000de mı hangısını onerırsın

Ekler

• Ekran Görüntüsü (59).png
    Ekran Görüntüsü (59).png
    686.7 KB · Hit: 49
Sende 1 tane mi var?

Discord'a bak la.
Bu istasyon PC'si olacak 3800X + 64GB RAM yükseltmesi düşünüyoruz ne yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Sanırım babam Knight'la alakalı bir şeyler yapacak. 1X16 var yani.

Her 5 senede bir toplayabildiğim max sistemi toplamaya çalışıyorum. Fiyat konusunda biraz esneğim. Biraz da bekleyeceğim tabii kurların düşmesini (Düşerse tabii).
hocam sizde para kokusu sezdim ram lazımsa ram olurum yani

@crayreign corsair lpx ramı 3200 den sonrası sorun cıkartıyordu bende 3000 alıp cl dusurdum ama bu fsb dram seyı ne anlamadım en ıyı deger 1.1 dıyorlar nereden degısıyor bılmıyorum memtest64 yaptım boyle bır hata almadı ılk bata 14 18 18 38 yapmıstım o hata aldı en son bu ayardayım
cl 16 3200 de mı kalsın yoksa cl14 3000de mı hangısını onerırsın
Dostum CL14 yapmışsın da diğer gecikmeler hala çok yüksek.
FSB Ratio'da sıkıntı yok.
Her 5 senede bir toplayabildiğim max sistemi toplamaya çalışıyorum. Fiyat konusunda biraz esneğim. Biraz da bekleyeceğim tabii kurların düşmesini (Düşerse tabii).
RAM'lere o kadar para bayılmak mantıklı değil, 3600 MHz CL16 RAM yeterli olur.
Bu istasyon PC'si olacak 3800X + 64GB RAM yükseltmesi düşünüyoruz ne yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Sanırım babam Knight'la alakalı bir şeyler yapacak. 1X16 var yani.
Çipi çok iyiymiş cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,876
Üyeler
192,822
Son üye
Cynthia
Geri