Geliştirilmiş YÖK Atlas yapıyorum. Öneriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar bir süredir YÖK Atlas'ın bu karmaşıklığını ve bir bilgiye ulaşmak için 4-5 kere sayfa dolaştırmasından şikayetçi olunduğu için geliştirilmiş bir versiyonunu yazıyorum. https://kocumbe.com/atlas şimdilik böyle gidiyor, bir atlasta en çok ne görmek isterdiniz? Üniversite tercih sırasında bu ana sayfada kullanıcıya daha fazla ne gösterebilirim önerileriniz benim için çok önemli aynı şekilde bölüm sayfası için de öneri yapabilirsiniz ama oraya daha geçmedim yine de bölümün üzerine basarak bölüm sayfasının linkine de gidebilirsiniz. Sitemin birkaç ekran görüntüsünü bıraktım mobildeki arkadaşlar için.
Hocam varsa göremedim ama istediğim bir bölümün üniversitelerdeki sıralamasını sıra sıra görsem güzel olur

Hocam varsa göremedim ama istediğim bir bölümün üniversitelerdeki sıralamasını sıra sıra görsem güzel olur
Merhaba hocam ana sayfaya girdikten sonra en üstte bölüm ara ve üniversite ara var ya bu kısıma istediğiniz bölüm ismini yazarak ulaşabilirsiniz

Merhaba hocam ana sayfaya girdikten sonra en üstte bölüm ara ve üniversite ara var ya bu kısıma istediğiniz bölüm ismini yazarak ulaşabilirsiniz
1750917594862.webp

Hocam şöyle bir hata gördüm. Arama kısmına "Bilgisayar Programcılığı" yazınca hiç bir sonuç çıkmıyor. Ancak "ı" harflerine "i"'ye çevirince çıkıyor. Görselde örnek görebilirsin. Eğer bunu tüm "ı" harfini "i"' ye çeviriyor ise kullanacak kişiler için sıkıntılı olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam şöyle bir hata gördüm. Arama kısmına "Bilgisayar Programcılığı" yazınca hiç bir sonuç çıkmıyor. Ancak "ı" harflerine "i"'ye çevirince çıkıyor. Görselde örnek görebilirsin. Eğer bunu tüm "ı" harfini "i"' ye çeviriyor ise kullanacak kişiler için sıkıntılı olabilir.
Hocam kusura bakmayın evet haklısınız. TYT aramasında bu Türkçe aramayı koymayı unutmuşum. Normalde 4 senelik bölümlerde yok bu hata fark ettiyseniz, düzelteceğim

Hocam kusura bakmayın evet haklısınız. TYT aramasında bu Türkçe aramayı koymayı unutmuşum. Normalde 4 senelik bölümlerde yok bu hata fark ettiyseniz, düzelteceğim
Çok kullanışlı bir site, arayüzüde baya güzel, eline emeğine sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri